Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Ma moze se i to desiti uskoro,za ovo vreme sto sam radio tamo vozio sam kare,autobus i VW karavelu(firmino auto).Kad_LupimLupim:Reci jos si ga i urikverc utero
Nista sad jos samo kamionchinu neku (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma moze se i to desiti uskoro,za ovo vreme sto sam radio tamo vozio sam kare,autobus i VW karavelu(firmino auto).Kad_LupimLupim:Reci jos si ga i urikverc utero
Nista sad jos samo kamionchinu neku (:
Aleksej_BASO:Ja bih rado probao sleper.....

68Charger440:Probaj 18-wheeler. Cesto se vozim u njima jer mi je cale kamiondzija.

Mercedes za Actros ima u ponudi motor od 580 konja.68Charger440:Ti Evropski kamioni su previse slabi za Americko trziste. Moj cale ima Freightliner Century sa Detroit motorom od 500 hp.
Ovaj mi liči na Peterbilt. Šta ti vozi ćale?68Charger440:Probaj 18-wheeler. Cesto se vozim u njima jer mi je cale kamiondzija.
![]()
Mora da nisi u toku. Evropljani prave sjajne kamione sa motorima koji prelaze 500 hp. Doduše, neki koriste i američke motore, Detroit- Diesel, Caterpilar, Cummins...Ali treba da znaš i da su neke evropske firme vlasnici američkih...68Charger440:Ti Evropski kamioni su previse slabi za Americko trziste. Moj cale ima Freightliner Century sa Detroit motorom od 500 hp.
Ali kupis Peterbilt (kao sa one gore slike sto sam postavio, inace najbolji kamioni) sa Caterpillar motorom (najbolji motori za kamione) ... e to je osecaj, oni se cuju na milju od tebe kad dolaze. Fenomenalan osecaj.
Espanol:Ovaj mi liči na Peterbilt. Šta ti vozi ćale?
Espanol:Mora da nisi u toku. Evropljani prave sjajne kamione sa motorima koji prelaze 500 hp. Doduše, neki koriste i američke motore, Detroit- Diesel, Caterpilar, Cummins...Ali treba da znaš i da su neke evropske firme vlasnici američkih...
Ne znam po čemu je Pete najbolji, ali su moji šampioni i po karakteristikama i po izgledu Freightliner, sigurno po mnogim tehničkim rešenjima najbolji.68Charger440:To jeste Pete, ubedljivo najbolji kamioni. Moj cale ima 2001 Freightliner Century.
![]()
Espanol:Ne znam po čemu je Pete najbolji, ali su moji šampioni i po karakteristikama i po izgledu Freightliner, sigurno po mnogim tehničkim rešenjima najbolji.

bmw 530xd chipowan na 300ks 285km/h
ninja zx10r 2010 299km/h
oba od drugara pozajmio![]()