НАЈВАЖНИЈИ ДОГАЂАЈ НА ЗЕМЉИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
čovek koji veruje u priče Miroljuba Petrovića drugog čoveka naziva ograničenim....da u rečnikiu ne postoji definicija ironije , ovo bi bio opasan konkurent :lol:

Мирољуб Петровић прича оно у штаверују сви верујући људи дакле верници.. Да си послушао које предање схватио би нешто.

Мирољуб Петровић прича оно у штаверују сви верујући људи дакле верници.. Да си послушао које предање схватио би нешто.

Poslušao sam mnoga njegova predavanja majstore...
I ne, ima dosta vernika koji smatraju Miroljuba budalom, pročešljaj malo teme o njemu na ovom forumu

Da si ikada ukljucio zdrav razum ukapirao bi kakve gluposti prica religija. Od stvaranja zene preko rebra, hodanje po vodi, pretvaranje vode u vino, ubijanja dece ( prvorodjenih sinova ), izvrsavanje genocida potopom, unistvanje gradova. i gomila ostalih idiotluka, mozda bi se i zapitao kakvu veru ti zastupas...

Da si ikada ukljucio zdrav razum ukapirao bi kakve gluposti prica religija. Od stvaranja zene preko rebra, hodanje po vodi, pretvaranje vode u vino, ubijanja dece ( prvorodjenih sinova ), izvrsavanje genocida potopom, unistvanje gradova. i gomila ostalih idiotluka, mozda bi se i zapitao kakvu veru ti zastupas...

Da ne zaboravimo i ovo: čovek i dinosaurusi su živeli u isto vreme, kamenovanje neposlušne dece, incestuozno razmnožavanje ljudi nakon Adama i Eve,zemljotrese ne izaziva pomeranje tektonskih ploča nego nemoral, razbijanje brane u Holandiji, itd....

Moje ogranicenje je daleko manje nego tvoje. Eto vidis ja za raliku tebe imam svoje misljenje a ti imas ono usadjeno sektasko kada ti govore sta da jedes, kada da jedes i tako te gluposti. Za razliku od tebe ja razmisljam svojom glavom, odnosno umesto mene ne razmislja knjiga...

Ја проверавам и на основу онога што сам чуо и сам проверио доносим закључке. Ако ништа друго предавања Мирољуба Петровића су занимљива.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back