Najtupavije domaće pop i rok pesme

ne slušam ovu novu muziku.. od starih je Bajaga negde u vrhu po svojim glupim pesmama... o slonovima koji igraju dok ih bole đonovi.. o cveću, leptirićima, lepoj Janji i svemirskoj policiji.. verujem, ne verujem.. šarene pilule za lilule itd..
Meni se bas svidja stih...Sve vas vidi,sve vas vidi svemirska policija,svetlost univerzuma 😃
Jedini suvisli u toj pjesmi 😂
Ali Bajaga ima talenta,cak i za glupe tekstove.🙂

Dakle , kao što tema kaže..
Najtupavije domaće (ex-Yu , današnje ,,,svejedno,,)pesme..
Da li zbog muzike , ali uglavnom je to do teksta , ili kombinacija oba..
I bez durenja i prozivanja ..
Svako ima svoju "tupavu " pesmu ..

Ja ću da počnem.
Jedan od najtupavijih bendova (ja zaista ne znam jesu li oni imali neki iole normalan tekst)
I jedna njihova vrh tupava pesma.

Ovde je prisutna velika količina tupavosti u tekstu , propraćena tupavom muzikom
I na kraju treba obratiti pažnju na Lošino seksi igranje i vrlo zanimljive pokrete (tupave takođe)
Takav je duh vremena bio. Naravno da je danas to smiješno gledati ali onda su bili top, a curice su vrištale. :hahaha:

Poslednja izmena:
:hahaha:

"BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR" U tekstu ove pesme se krije VELIKA GREŠKA, da li ste je pronašli?​

Na mnogim slavljima nezaobilazna je pesma "Bolje biti pijan nego star" od "Plavog orkestra". Iako je bila popularna u bivšoj Jugoslaviji, i današnje generacije je obožavaju.

Piše: Ivana Mikić
26.12.2022. 15:41
0
Slušaj vesti

0:00/0:55

FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Ova pesma je ostvarila veliki uspeh i postala hit za sva vremena, a malo ko je primetio da u njenom tekstu postoji velika nelogičnost.

Blic preporučuje
"Tvoje lice zvuči poznato": Tamara Dragičević kao Jelena Rozga, Goca Tržan kao Saša Lošić
Saša progovorio o odnosu sa Bjelogrlićem: Evo kako se Dragan zaista ponaša kada se ugase kamere (VIDEO)
Frontmen grupe "Plavi orkestar", Saša Lošić je pre nekoliko godina priznao da je napravio grešku.

Stihovi ove pesme glase: "Žao mi je što smo bili samo dobri drugovi". Ipak, u refrenu je potpuno drugačija situacija i Loša peva: "Vino ne zna da smo nekad bili sretni par".
"Uhvatim se u razmišljanju, pevam 25 godina i nikad to nisam primetio. I onda sam počeo da kopam po pesmama i video da je pola potpuno iracionalno. Reči nemaju veze jedna s drugom, nema radnje i logike. A ljudima je svejedno", kroz smeh je komentarisao Loša.
(Index.hr)

:hahaha:

"BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR" U tekstu ove pesme se krije VELIKA GREŠKA, da li ste je pronašli?​

Na mnogim slavljima nezaobilazna je pesma "Bolje biti pijan nego star" od "Plavog orkestra". Iako je bila popularna u bivšoj Jugoslaviji, i današnje generacije je obožavaju.

Piše: Ivana Mikić
26.12.2022. 15:41
0
Slušaj vesti

0:00/0:55

FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Ova pesma je ostvarila veliki uspeh i postala hit za sva vremena, a malo ko je primetio da u njenom tekstu postoji velika nelogičnost.

Blic preporučuje
"Tvoje lice zvuči poznato": Tamara Dragičević kao Jelena Rozga, Goca Tržan kao Saša Lošić
Saša progovorio o odnosu sa Bjelogrlićem: Evo kako se Dragan zaista ponaša kada se ugase kamere (VIDEO)
Frontmen grupe "Plavi orkestar", Saša Lošić je pre nekoliko godina priznao da je napravio grešku.

Stihovi ove pesme glase: "Žao mi je što smo bili samo dobri drugovi". Ipak, u refrenu je potpuno drugačija situacija i Loša peva: "Vino ne zna da smo nekad bili sretni par".
"Uhvatim se u razmišljanju, pevam 25 godina i nikad to nisam primetio. I onda sam počeo da kopam po pesmama i video da je pola potpuno iracionalno. Reči nemaju veze jedna s drugom, nema radnje i logike. A ljudima je svejedno", kroz smeh je komentarisao Loša.
(Index.hr)
Pa dobro...prvo su bili sretan par,pa onda dobri drugovi.😀
Ili obratno...Ili su mislili da su bili.😀
Meni je nelogicniji stih u pjesmi Halida Beslica...
"Samo za tebe Beogradjanko moja,samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu ,vracam se majci u Bosnu."
Nikako da povezem kakve veze ima vracanje majci u Bosnu,sa zanosnom ljubavi sa Beogradjankom.😂

Back