Najstariji zanat na svetu

kad stigneš do kreveta na sprat znaš da si ugasio :lol:

Питај га ти шта је завршио преко кревета, мене игнорира.

Кад добијемо одговор на то питање, знаћемо одговор на питање из првог поста.

Ако ништа није завршио преко кревета, значи да и нема много истине у тим причама.

Zašto "o kuravama"? Žena preko kreveta može upravljati suprugom ali to ne znači da je "******". Gledaj malo šire.

А тек како супруг може да управља женом преко кревета!!!

Ако је добро истеслачи, има три дана без примедбе да му пере, чисти, пуши, спрема доручак, ручак и вечеру + две ужине.

Došli smo do toga da o tome ne može ni da se prodiskutuje a da čovek ne ispadne paćenik.

Мислим да проблем настаје кад један исти форумаш стално отвара исте теме (Мелиот, безимени1, фанстабре....),

а ако неки форумаш мало отвара теме на психологији, мало на политици, мало на економији, мало теме о куравама, мало иде на здравље,

онда наше драге колегнице форумашице за такве мисле да су свестрани у својим размишљањима, па их више готиве,

а ако је 90 % отворених тема о само једној ствари (кураве, аутомобили, птичка, неебица, Вучић...) онда настаје сумња да неко не избија из главе неку ствар, па нема места за остале, па колегнице помисле да је паћеник.

Питај га ти шта је завршио преко кревета, мене игнорира.

Кад добијемо одговор на то питање, знаћемо одговор на питање из првог поста.

Ако ништа није завршио преко кревета, значи да и нема много истине у тим причама.

misliš da ga pitam da li je on nekoj ženi nešto završio prelaskom preko njenog kreveta:think:
ili
da li je njemu neko nešto završio prelazeći preko njegovog kreveta
nije svejedno:lol:

Poslednja izmena:
а ако је 90 % отворених тема о само једној ствари (кураве, аутомобили, птичка, неебица, Вучић...) онда настаје сумња да неко не избија из главе неку ствар, па нема места за остале, па колегнице помисле да је паћеник.
Pa ja odavno nisam otvorio temu u ovom pdf-u, to ti sada pokušavaš sebe da predstaviš kao svestranog a najveći paćenik ovde si upravo ti. Kad pišeš o tome stvara se utisak kao da ljigaviš pred ekranom.

Pa ja odavno nisam otvorio temu u ovom pdf-u, to ti sada pokušavaš sebe da predstaviš kao svestranog a najveći paćenik ovde si upravo ti. Kad pišeš o tome stvara se utisak kao da ljigaviš pred ekranom.

Да, али ја, уредно, признајем да волим кураве,

а ти се исто палиш на кураве, али то потискујеш у себи, због друштвене осуде и патријархата, па себе бичујеш због своје љубави према куравама, уместо да се препустиш задовољствима које кураве пружају свом мушкарцу.

Back