Koliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?
Odgovorio bih ti ali ne razgovaram sa tobom. Dobro si me podsetio da te blokiram.Шта си ти завршио преко кревета?
kad stigneš do kreveta na sprat znaš da si ugasioKoliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?
Zašto "o kuravama"? Žena preko kreveta može upravljati svojim suprugom ali to ne znači da je to što kažeš. Gledaj malo šire na stvari.ko o čemu meliot o kuravama
kad stigneš do kreveta na sprat znaš da si ugasio![]()
Zašto "o kuravama"? Žena preko kreveta može upravljati suprugom ali to ne znači da je "******". Gledaj malo šire.
ja da gledam šire, haha?Zašto "o kuravama"? Žena preko kreveta može upravljati svojim suprugom ali to ne znači da je to što kažeš. Gledaj malo šire.
Pa nisam ja izmislio da je seks najstariji zanat na svetu, taj epitet ga odavno prati.ja da gledam šire, haha?
nisi ti izmislio najstariji zanat al se ovlažiš do cipelice svaki put kad pomisliš na kupoprodaju između muškarca i žene.Pa nisam ja izmislio da je seks najstariji zanat na svetu, taj epitet ga odavno prati.
Došli smo do toga da o tome ne može ni da se prodiskutuje a da čovek ne ispadne paćenik.nisi ti izmislio najstariji zanat al se ovlažiš do cipelice svaki put kad pomisliš na kupoprodaju između muškarca i žene.
s tobom diskutujemo samo na jednu istu temu.Došli smo do toga da o tome ne može ni da se prodiskutuje a da čovek ne ispadne paćenik.
Bolje kaži svoje mišljenje o svemu tome umesto što me napadaš. Počeću da mislim da se ložiš na mene pa sam ti "trn u oku".nisi ti izmislio najstariji zanat al se ovlažiš do cipelice svaki put kad pomisliš na kupoprodaju između muškarca i žene.
PerfectOnemmm meliote![]()
Došli smo do toga da o tome ne može ni da se prodiskutuje a da čovek ne ispadne paćenik.
Питај га ти шта је завршио преко кревета, мене игнорира.
Кад добијемо одговор на то питање, знаћемо одговор на питање из првог поста.
Ако ништа није завршио преко кревета, значи да и нема много истине у тим причама.
Pa ja odavno nisam otvorio temu u ovom pdf-u, to ti sada pokušavaš sebe da predstaviš kao svestranog a najveći paćenik ovde si upravo ti. Kad pišeš o tome stvara se utisak kao da ljigaviš pred ekranom.а ако је 90 % отворених тема о само једној ствари (кураве, аутомобили, птичка, неебица, Вучић...) онда настаје сумња да неко не избија из главе неку ствар, па нема места за остале, па колегнице помисле да је паћеник.
Da li si ti nekada završila nešto preko kreveta? Daj uključi se u temu, budi malo konstruktivna.misliš da ga pitam da li je on nekoj ženi nešto završio prelaskom preko njenog kreveta
ili
da li je njemu neko nešto završio prelzeći preko njegovog kreveta
nije svejedno![]()
ne mogu da se setim.Da li si ti nekada završila nešto preko kreveta? Daj uključi se u temu, budi malo konstruktivna.![]()
Pa ja odavno nisam otvorio temu u ovom pdf-u, to ti sada pokušavaš sebe da predstaviš kao svestranog a najveći paćenik ovde si upravo ti. Kad pišeš o tome stvara se utisak kao da ljigaviš pred ekranom.