najstarije pismo na svetu

prema zvanicnim i opsteprihvacenim saznanjima bilo bi to sumersko pismo. e sad ako bi pojam pisma prosirili na razne vrste znakova i simbola sigrno bi se pronasla i neka starija pisma, pa sad ako znate nesto vise o tome izvolite napisati...:)

Bez obzira što smo jedina nacija na svetu koja isti jezik može da piše na dva različita рisma nama je problem popunjavanje formulara u pošti
Без обзира што смо једина нација на свету која исти језик може да пише на два различита писма нама је проблем попуњавање формулара у пошти

- - - - - - - - - -

Ljudi srbsko pismo je najstarije pismo na sveti ide i do pre 10 000 godina pre Hrista i vise samo sto su ti podaci skriveni od veliih svetskih bogatasa i mocnika: porodica Rootsild, Rokfeler, Soros i dr.Srpski narod je prvi narod koji je postojao na svetu, od nas su nastali svi drugi narodi.Sta vi mislite zasto su najveci svetski naucnici u celokupnoj istoriji bili srbi?
Em smo mi najsposobniji i najpametniji mi imamo kvantni um dok ameri, francuzi, britanci i sve te zapadne drzave imaju matematicki.Meni je mnogo zao sto nema nekoga na vlasti koji se bori za srbstvo, a ne ova bagra i olosi.Procitajte neku knjigu od Dejana Lucica videcete sta sve postoji za sta ne biste ni verovali naravno ne zna se da li je bas sve tacno ali vecina jeste.
Dokaz srpske genijalnosti je Nikola Tesla samo sto su ga ljudi pokrali i prepisali izume na sebe, jos jedan dokaz je boj na Misaru(tu nas je opkolila turska vojska njih je bilo oko 100 000+ , a nas je bilo oko 15 000 tu smo ih debelo potukli )i bitke u I i II svetskom ratu.

Toliko od mene...
fala ne treba više da pametan shvati o čemu je ovde reč
evo recimo ceo svet se divi srbskom izumu točku i kažu da civilizacija ne bi napredovala bez istog
medjutim srbi odavno kažu - glup ko točak što je samo dokaz da je to nama ništa a njima sve
Ne samo ovaj primer pored neosporivih tvojih nego i mnogi drugi koji kad bi se naveli
moderacija bi obrisala jer radi u službi za tudje interese a temu nazvala neozbilnom
ipak ne napada nas svet zbog toga što im dugujemo pare nego što smo pametni
jer ni internet ne bi postojao da nije bilo točka

Poslednja izmena:
Sa aspekta vremenske hijerahije ove etape izgledaju ovako:

– Kultura Lepenskog Vira od 9500 – 5500 pne. Smatra se jednom od najstarijih kultura Evrope.
– Starčevačka kultura 5300 – 4400, uskoro par zanimljivih podataka i
– Vinčanska kultura 4400 – 3200

mi smo na Balkan došli u šestom veku dakle 1000 godina kasnije
DOKAZ - VINČANSKA KULTURA autobus 307, probaj da zucneš da ti se neko pomeri dok preskačeš piliće i aparate za varenje...

Back