- Poruka
- 8.435
mislim da je za politicara najbitnije da bude vispren i harizmatican i sa pravom vizijom
Тако је! Рецимо овај:
Верујем у Бога и у програм Демократске странке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je za politicara najbitnije da bude vispren i harizmatican i sa pravom vizijom
dobro, nemoj da zezas, imaj postovanja prema mojoj temilici![]()
Како то мислиш зезам???
Зар ти не делиш моје мишљење?
tvooje misljenje nije iskrenoo a to sta ja delim, ne zelim da iznosiim svoje stavove.
ja ne znam ko normalan može čedu da doživljava kao političara........narkomančina iz šilerove posta političar......taj može da prevari samo retardiranu decu odrasli ga znaju ko je i šta je......
da, da ne bih uticao na putanju diskusije, ovde sam neutralanНе желиш да износиш ставове на својој теми?
Добро...
Misliš bolonjska...?
netacno, samo onaj ko ne razmislja samostalno veruje u neistine koje se plasiraju o njemu.
Kad ste već otišli u tom pravcu... Ja mislio samo političari koji su sad tu.
![]()
Poslednji srpski Predsednik! Bio lep, snažan(sve po naterasijevim kriterijumima), rečit, govorio i mislio na engleskom, mangup, manipulator i čovek koji je sačuvao sve! Slava mu!
Mada Ga ovaj mačak prati u stopu.
![]()
Зар то није исто...Неко говори са "њ" неко без... у свако случају мислио сам на оно срање где мораш да долазиш на предавање и скупљаш поене током године... тј. оно за шта ни један познати светски универзитет није чуо...
2 kolena grade 3. rastura...Dobar komentar.
Mada, i ovaj gospodin je medju ubedljivo najsposobnijima, mora se priznati.
![]()
2 kolena grade 3. rastura...
Miloš i Mihajlo gradili, Milan rask-urcao.
Aleksandar čuvao, Petar gradio, Aleksandar raskurcao.
Tito gradio, Sloba sačuvao i dogradio, žuti sve rask-urcali.
ima li neko za koga mislite da je sposoban trenutno u srbiji?
ko je harizmatican, snazan, pametan, lep i sposoban
2 kolena grade 3. rastura...
Miloš i Mihajlo gradili, Milan rask-urcao.
Aleksandar čuvao, Petar gradio, Aleksandar raskurcao.
Tito gradio, Sloba sačuvao i dogradio, žuti sve rask-urcali.
Svi bivsi reformatori su ubijeni jer ostatku balkana i evrope je smetala ja i nezavisna drzava Srbijastim mozete zakljuciti da nam je nada ugasena sa smrti dr Zorana Djindjica
![]()
Milošević je ubijen da si ti meni živ i zdrav. I bio je reformator, a ne diktator![]()