NAJSPOSOBNIJI POLITICAR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali jeste, mnogi mediji pisu i prenose o stanju u stranci na taj nacin. koliko clanova poznajes?

Nazalost, vecina medija pise sve i svasta...platis i pisu sta im kazes!

Ceda mlati praznu slamu.Vazna su dela, a ne prazne reci.
Krajnje neozbiljan tip, koji je zalutao u vode politike.
Ja ga ne uzimam za ozbiljno, a i steta je poklanjati medijski prostor i paznju, takvoj jednoj neozbiljnoj osobi i minornoj stranci, koju vodi.

Nesto se ne moze zakljuciti, s obzirom kakve nebuloze prosipas ovde...

Ceda Jovanovic pametan i sposoban...:rotf:

Jedino sto je uspeo u zivotu je da se nafatira i nakrade, a i to samo zato sto radi za one koji su nas bombardovali...

Oni i traze priglupe ljude bez trunke morala da im budu sluge, po mogucnosti da imaju poroke kojim bi mogli da ih ucenjuju, a Ceda je idealan za tako nesto...:mrgreen:

ja sam vec napisao kakav je profil njegovih glasaca.

Nazalost, vecina medija pise sve i svasta...platis i pisu sta im kazes!

Ceda mlati praznu slamu.Vazna su dela, a ne prazne reci.
Krajnje neozbiljan tip, koji je zalutao u vode politike.
Ja ga ne uzimam za ozbiljno, a i steta je poklanjati medijski prostor i paznju, takvoj jednoj neozbiljnoj osobi i minornoj stranci, koju vodi.

pa to je zapravo tragedija, sto ste dozvolili propagandi i neistinama da vas uzme pod svoje, ne verujete mu zato sto je o njemu stvoren takav imidz i verujete njemu, a ne sebi, ne mozete objektivno da sagledate, zbog onih lazi koje su usmerene na rusenje stranke.

pa to je zapravo tragedija, sto ste dozvolili propagandi i neistinama da vas uzme pod svoje, ne verujete mu zato sto je o njemu stvoren takav imidz i verujete njemu, a ne sebi, ne mozete objektivno da sagledate, zbog onih lazi koje su usmerene na rusenje stranke.

Upravo ga vecina stanovnika Srbije, sagledava najobjektivnije sto je moguce i onakav kakav jeste.
Ne citamo samo mi, ne zaboravi, da imamo usi i da nismo gluvi i da cujemo, sta prica, a imamo i oci da vidimo sta radi.
Sto se tice takvog jednog neozbiljnog lika, koji je zalutao u vode politike, mediji krajnje OBJEKTIVNO I PREVISE izvestavaju, uzimajuci u obzir njega, kao i licnost i stranku koju on vodi i koja je NEVAZNA I MINORNA!

Upravo ga vecina stanovnika Srbije, sagledava najobjektivnije sto je moguce i onakav kakav jeste.
Ne citamo samo mi, ne zaboravi, da imamo usi i da nismo gluvi i da cujemo, sta prica, a imamo i oci da vidimo sta radi.
Sto se tice takvog jednog neozbiljnog lika, koji je zalutao u vode politike, mediji krajnje OBJEKTIVNO I PREVISE izvestavaju, uzimajuci u obzir njega, kao i licnost i stranku koju on vodi i koja je NEVAZNA I MINORNA!
ali on je jedini realan politicar i spreman da nas odvede tamo gde treba.

Evo, ja konkretno znam coveka, bivseg kriminalca i zestokog momka, koji je zahvaljujuci prijateljstvu sa gospodinom Jo uspeo da se legalizuje i danas je biznismen. Da ne pricam sta je sve radio za vreme Djindjiceve vlade kad je gospodin Jo zario i palio Srbijom. A nije jedini.
U LDP-u se neguje kult licnosti gospodina Jo, zahvaljujuci clanstvu koje umislja ili je prirodno drugacije od drugih (npr. homoseksualci) i zbog te svoje razlicitosti misli da im je LDP spas, sto je totalno pogresno. Ali objasnjavati to njima isto je kao i objasnjavati komunistima da je Tito bio zlocinac.

Nemoj molim te, neka vodi tebe, a mene i moj narod neka ostavi gde jesmo ;)
Kao prvo, nit´ je realan, niti ima blage veze sa pravom politikom.
Kao drugo, nema pojma gde treba da nas odvede i nema pojma sta je zelja i volja naroda, tako da pricati bajke, da nas neko vodi negde gde treba i vise nego pokvareno, podlo, nezrelo, neozbiljno, bezobrazno, a da pri tom i ne zna taj koji zeli da nas vodi, gde mi hocemo i sta je za nas dobro.
Takodje neznajuci korist o tom "tamo gde treba"...ja ga zaista ne uzimam ozbiljno.

Nemoj molim te, neka vodi tebe, a mene i moj narod neka ostavi gde jesmo ;)
Kao prvo, nit´ je realan, niti ima blage veze sa pravom politikom.
Kao drugo, nema pojma gde treba da nas odvede i nema pojma sta je zelja i volja naroda, tako da pricati bajke, da nas neko vodi negde gde treba i vise nego pokvareno, podlo, nezrelo, neozbiljno, bezobrazno, a da pri tom i ne zna taj koji zeli da nas vodi, gde mi hocemo i sta je za nas dobro.
Takodje neznajuci korist o tom "tamo gde treba"...ja ga zaista ne uzimam ozbiljno.
pa, mi i pokusavamo da objasnimo nasem narodu sta je najbolje za njih, zato i kazem da nisu dovoljno osvesceni, ali mi smo pametni ljudi, pa ce svi shvatiti uskoro

U nestajanje i propast. Tamo gde su zacrtale njegove gazde...

Vidis Botinu Srbiju u kojoj zivimo kakva je, e sad sve to pomnozi sa 10 i dobices Cedinu Srbiju....

Sve to siromastvo i bedu, nacionalno ponizenje, separatizam i smanjivanje Srbije, nekulturu, kic i neukus, lopovluk, korupciju....

Onaj ko moze da podrzava tako nesto je stvarno osoba koja nema nikakve kontakte sa realnoscu i ne ume da razmislja svojom glavom...

U nestajanje i propast. Tamo gde su zacrtale njegove gazde...

Vidis Botinu Srbiju u kojoj zivimo kakva je, e sad sve to pomnozi sa 10 i dobices Cedinu Srbiju....

Sve to siromastvo i bedu, nacionalno ponizenje, separatizam i smanjivanje Srbije, nekulturu, kic i neukus, lopovluk, korupciju....

Onaj ko moze da podrzava tako nesto je stvarno osoba koja nema nikakve kontakte sa realnoscu i ne ume da razmislja svojom glavom...

ne drugar, zasto to mislis, to nije tako, on zna sta je najbolje za srbiju i jedini se bori da stignemo tamoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back