Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nestasna Ameba:
Kako god, ništa nije opravdanje da se tako ophodiš prema drugim ljudima, bilo da su stariji bilo da su mlađi od tebe.

Bolje se ponašaj u skladu sa svojim potpisom. Uostalom, kažeš da te niko nikad nije gotivio, a sigurno bi bilo drugačije da je tvoj pristup bio drugačiji. Ne možeš na mišiće da stičeš drugare i prijatelje. Sve se to zasluži. A tu je i izreka kako seješ tako ćeš i žnjeti, pema tome...
Sta me sazaljevas i savetujes koji *****!
:mad:

Dave:
OK, potucicu se... i onako me niko ne gotivi na ovom jebeno-izdrkanom forumu i svima sam odbojan uvek bio , gde god se pojavim svi su zeljni konflikta samnom, ali mogu da igram igru i na taj nacin!

Zato što si intrigantan i kao takav, ženama privlačan...kao što se vidi iz priloženog...na "astologiji" nikad nije bilo više postova od trenutka kad si se ti pojavio ovde.:-D
I vrati sliku...
Pozdrav od sestre po horoskopu.
8-)

E, zaista...

... nisam chitala sve stranice ove teme, ali i par onih koje sam prelistala bilo je sasvim dovoljno - bisera ima toliko da je to revija, pochev od ataka na sve Shkorpije i njihovu lichnost pa sve do tvrdnji kako su pripadnici ovoga znaka "najsnazniji i najjachi" (ne vidim razliku?!?).

Kao prvo, chinjenica da je to relativno i zavisno od mnogih faktora je toliko ochigledna da boli.

Shkorpije nisu najjachi znaci uzevshi kao primer obichne uslove. Nemaju jaku volju. Ja kao pripadnica ovoga znaka i, usudjujem se da tvrdim - definitivno tipichna predstavnica, znam valjda o chemu govorim.

Shkorpije jesu borci. Najteza bitka koju biju je upravo ona koju vode same sa sobom, gdje se sukobljavaju potpune krajnosti, jer snazna kontradiktornost je jedna od najizrazenijih karakteristika ovoga znaka.

Svoju snagu ce pokazati jedino kada postoji neshto do chega im je toliko stalo da su spremne odbaciti sve strepnje i prepustiti se iskushenju bez ikakvog osvrtanja na rizike.

One su prilichno oprezni znaci, te ovo predstavlja znachajan i velik korak.

Njihova ogromna tvrdoglavost i ljubomora (koje im, obichno, "kache" kao negativne osobine) chesto znaju biti od velike pomoci pri prikupljanju snage jer, zar postoji ishta shto ce vishe pokrenuti jednu Shkorpiju iz mjesta nego ono shto ih zaintrigira i probudi njihovu tvrdoglavost. "Ti to ne mozesh", recite im, ili samo pokazite jasnu/prikrivenu indiciju, i onda ostatak vremena mozete provesti gledajuci ih kako pomijeraju svijet.

Dakle, mislim da se na ovoj temi trazi znak apsolutno najjachi u svakoj situaciji, a ne znak koji se bori samo kad je ugrozen. Pogledajte malo bolje, nevezano za astrologiju, simboliku shkorpije kao zivotinje... par stvari bi vas moglo iznenaditi.

sibirska:
Kao, recimo, činjenica da škorpija, kad zapališ vatru oko nje, sama sebe otruje svojim repom...toliko o borbi i ugroženosti...;)
Ah, da... u pravu si ovde, zaista.
To shto si rekla nama Shkorpijama i ne dolazi kao neki ''+", medjutim, tachno je :wink:.
Koliko stvari mi samo nije poshlo za rukom upravo zato shto su se sukobile neke moje karakteristike... Ne valja to, dva razlichita svijeta u jednom bicu.

Lanfear:
E, zaista...

... nisam chitala sve stranice ove teme, ali i par onih koje sam prelistala bilo je sasvim dovoljno - bisera ima toliko da je to revija, pochev od ataka na sve Shkorpije i njihovu lichnost pa sve do tvrdnji kako su pripadnici ovoga znaka "najsnazniji i najjachi" (ne vidim razliku?!?).

Kao prvo, chinjenica da je to relativno i zavisno od mnogih faktora je toliko ochigledna da boli.

Shkorpije nisu najjachi znaci uzevshi kao primer obichne uslove. Nemaju jaku volju. Ja kao pripadnica ovoga znaka i, usudjujem se da tvrdim - definitivno tipichna predstavnica, znam valjda o chemu govorim.

Shkorpije jesu borci. Najteza bitka koju biju je upravo ona koju vode same sa sobom, gdje se sukobljavaju potpune krajnosti, jer snazna kontradiktornost je jedna od najizrazenijih karakteristika ovoga znaka.

Svoju snagu ce pokazati jedino kada postoji neshto do chega im je toliko stalo da su spremne odbaciti sve strepnje i prepustiti se iskushenju bez ikakvog osvrtanja na rizike.

One su prilichno oprezni znaci, te ovo predstavlja znachajan i velik korak.

Njihova ogromna tvrdoglavost i ljubomora (koje im, obichno, "kache" kao negativne osobine) chesto znaju biti od velike pomoci pri prikupljanju snage jer, zar postoji ishta shto ce vishe pokrenuti jednu Shkorpiju iz mjesta nego ono shto ih zaintrigira i probudi njihovu tvrdoglavost. "Ti to ne mozesh", recite im, ili samo pokazite jasnu/prikrivenu indiciju, i onda ostatak vremena mozete provesti gledajuci ih kako pomijeraju svijet.

Dakle, mislim da se na ovoj temi trazi znak apsolutno najjachi u svakoj situaciji, a ne znak koji se bori samo kad je ugrozen. Pogledajte malo bolje, nevezano za astrologiju, simboliku shkorpije kao zivotinje... par stvari bi vas moglo iznenaditi.
Jedino mogu da pomere svet u kome nema Bikova..........
A sto se tice zivotinja, Bik Skorpiona samo kopitom ugazi, bez trunke muke........... idemo dalje, imali neko od vas pametnu repliku?

Back