Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa Ribe su promenljiv znak, što znači da se lako prilagođavaju promenama, uz to su flegmatičnog i hladnjikavog temperamenta.
Simbol ovog znaka su dve Ribe koje plivaju u suprotim smerovima, pa su one često vrlo neodlučne, ali se i lako izvuku iz svake situacije.
Ti si riba?
Pa da zato i kažem, uvek će se izvući. Oni su snalažljivi, kao da su stvoreni za sve zanate, a znaju uspješno i da muljaju, ne može im niko ništa. Čak su mi nekako i opasniji igrači od škorpija. Svi misle ribe mirne, fine, e pa i nije tako baš 😀

Moja najbolja drugarica je riba. Dobri su prijatelji,obično nadareni za neku vrstu umetnosti i jako emotivne. Ipak, nekako ljudima deluju čudne, romantične su i veliki sanjari... tako da ja iz iskustva imam samo reči hvale.Deluju krhko, neurotično i sanjalački, ustvari imaju jaku i istrajnu volju i nije ih lako "pokoriti", to jest, staviti u neki određeni kalup i očekivati da se bilo kome podrede i potčine.Ribe najlakše otplivaju, ako im bilo ko ili bilo šta ne odgovara.

Kakva riba jak zna?
To je patetika, plac, histerisanje, laganje.
To je beta znak koji ume da se izvuce tj. dobro pliva jer nije glup, stavise pametan je, ali nije jak, niti vodja.
Ume da bude ljigava ali da se izvuce kao takva iz teskih situacija.
Tacnije moze biti vodja dok se stvarno ne pojavi neko jak. Jer kao sto znamo riba ne vlada ni u svom prirodnom stanistu, vodi. Najveci predator u vodi je Orka, kit ubica, sisar, a ne riba i pored raznih ajkula.

Lavovi, Ovnovi, Bikovi, Jarcevi to voli da dominira.
Onda imamo neke kombinacije tipa Skorpija koja izgleda izuzetno jako ali u dubini je krhka.
Strelac koji izgleda neozbiljno, cudno i cak budalasto i mislis da je lak zalogaj ali zato ima neverovatnu snagu ispod povrsine koju ne zelis da otkrijes.

Poslednja izmena:
Zavisi šta smatramo pod terminom "jak".
Ptolomej je znake delio na komandujuce I poslusne. One koji su u letnjim hemisferama je smatrao komandujucim zbog duzine dana I snage Sunca.

Takodje, svaki znak ima dominirajuceg ili onog koji nad njim ima autoritet, a to je 10-ti znak od njega, u nizu, pa je tako dominirajuci nad Ovnom znak Jarca, nad Bikom znak Vodolije, nad Strelcem znak Device itd...

Moze neko da se razmece svojim autoritetom ili snagom a da nam bude smesan, jer nas nicim ne dotice ( znaci averzije ) itd...

Prilozi

• IMG_20190914_103637.jpg
    IMG_20190914_103637.jpg
    108,7 KB · Pregleda: 7
Bik je samoživa stoka ( stoka - bik - krava ), osim što djeluje jako, ne posjeduje nikakvu mentalnu jačinu osim onu koja će njega dovesti u željenu poziciju, i ruku na srce, ako je mjerilo snage u tome kolko si spreman ići zbog sebe, svoje sreće, bik defo zauzima vodeću poziciju.

što se mene lično tiče, najjači horoskopski znak jeste Lav, smireno (osim ako ga ne nagazite, jelte) - taktički dolazi do cilja, bez pretjeranih konflikta i zabadanja noža u leđa.

Bik je samoživa stoka ( stoka - bik - krava ), osim što djeluje jako, ne posjeduje nikakvu mentalnu jačinu osim onu koja će njega dovesti u željenu poziciju, i ruku na srce, ako je mjerilo snage u tome kolko si spreman ići zbog sebe, svoje sreće, bik defo zauzima vodeću poziciju.

što se mene lično tiče, najjači horoskopski znak jeste Lav, smireno (osim ako ga ne nagazite, jelte) - taktički dolazi do cilja, bez pretjeranih konflikta i zabadanja noža u leđa.
A šta si ti u horoskopu?

pogresno pitanje... treba pitati da li su jaci muskarac ili zena u zodijaku.
muskarac ofkors...a kod muskaraca je najaci samo i jedino ovan
ostali ga prate, kako ko, neko u stpu, dok drugi zaostaju

zenke su negde na trecem ili cetvrtom mestu, a tu se bitka vodi do krvi izmedju svih znakova zodijaka

znam samo da je skorpija najizdrzljivija

unistavaju nas drugi, ko god stigne, unistavamo sami sebi
pomognemo cak ovim drugima da nas uniste do kraja

i opet nekako opstanemo

cudo bozije majke mi :confused:
gresis masa ljudi je izdrzljiva, ja sam ovan, sta sam sve pregurao kad se setim ne mogu da verujem. jedino jos nisam u ratu ubijao...a to samo zato sto nisam hteo.

Back