Najsmesniji, najbolji vicevi na svetu

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Vic je kratka priča kojoj je cilj da nasmeje onoga kome je namenjena.
Vic (nem. Witz) je forma humorističhog štiva, koja često u društvu u kome se priča ostavlja jak utisak na slušaoce koji se ne retko smeju situaciji u kojoj se našao glavni junak, ili njegovoj reakciji na temu. Česti junaci balkanskih viceva su Mujo i Haso, Plavuša, Srbi, Bosanci, Hrvati, seljaci, Makedonci, Cigani, Amerikanci i ostali narodi.
SEO-vicevi-990x504.jpg

Skupio Mujo malo para pa pita Hasu u šta je najbolje ne ulagati lovu. Kaže njemu Haso:
- Samo nemoj ulagati u auto i u ženu.
Konta Mujo konta i pita:
- Pa, što bolan?
A, Haso će:
- Ma pusti, naiđe neka budala, dobro opali i ode sve.

Doktor se predstavlja plavuši:
- Ja sam plastični hirurg.
A, plavuša će ushićeho:
- Jaooo, a izgledate kao pravi, nikad ne bi rekla da ste od plastike.

Kako Crnogorac osvaja djevojku?
- Radiš li?
- Radim.
- Oš' da ti sredim trudničko?

Mujo i Haso rade zajedno i Mujo pozove Hasu prvi put u kucu.
- Fato, skuvaj nam bolan jednu kavu.
- Jes, boli me dupe, kuvaj sam, tvoj je gost.
Mujo ne zna sta ce, pita tastu.
- Ne pada mi na pamet, kaze ona.
I tako svi ukucani redom, niko ne zarezuje Muju dva posto. Posedi Haso malo i ode kuci. Sledece nedelje pozove on Muju kod njega. cim su usli, zena im
skida cipele, kafa je vec gotova i picence ceka. Svi samo lete oko njih. Mujo cuti i cudi se, i na kraju ce :
- Kako si to uspeo, da te svi ovako slusaju ?
- Lako, bolan. Kad sam se ozenio, dodjem ja prvi dan kuci s posla, kad macak sedi u mojoj fotelji. Kazem mu Macak, bjez odatle, ili ces dobiti zuti karton. Macak nista, samo spava. I dade ja njemu zuti karton. Drugi dan opet, macak u mojoj fotelji. Opet mu kazem Macak, nema sale, ako se smesta ne pomeris, dobices jos jedan zuti karton. I nista, macak ne reaguje, i dade mu ja drugi zuti karton. Dodjem ti ja treci dan kuci, macak opet u fotelji. Tu se ja naljutim i kazem mu E pa macak, pazi sta radis, dobices crveni karton. Macak nista, ja skinem pusku i ubijem ga.
- Dobro, a kakve to veze ima s ovim tvojima ?
- Pa, svi imaju po dva zuta kartona !

Vic je kratka priča kojoj je cilj da nasmeje onoga kome je namenjena.
Vic (nem. Witz) je forma humorističhog štiva, koja često u društvu u kome se priča ostavlja jak utisak na slušaoce koji se ne retko smeju situaciji u kojoj se našao glavni junak, ili njegovoj reakciji na temu. Česti junaci balkanskih viceva su Mujo i Haso, Plavuša, Srbi, Bosanci, Hrvati, seljaci, Makedonci, Cigani, Amerikanci i ostali narodi.
SEO-vicevi-990x504.jpg

Skupio Mujo malo para pa pita Hasu u šta je najbolje ne ulagati lovu. Kaže njemu Haso:
- Samo nemoj ulagati u auto i u ženu.
Konta Mujo konta i pita:
- Pa, što bolan?
A, Haso će:
- Ma pusti, naiđe neka budala, dobro opali i ode sve.

Doktor se predstavlja plavuši:
- Ja sam plastični hirurg.
A, plavuša će ushićeho:
- Jaooo, a izgledate kao pravi, nikad ne bi rekla da ste od plastike.

Kako Crnogorac osvaja djevojku?
- Radiš li?
- Radim.
- Oš' da ti sredim trudničko?
E ako je ovo smešno idem da se ubijem

Stariji par je leteo na Havaje na dvonedeljni odmor kako bi proslavio svoju 50. godišnjicu.
Iznenada, preko razglasa, kapetan objavljuje: „Dame i gospodo, bojim se da imam veoma loše vesti. Naši motori su prestali da funkcionišu i pokušaćemo prinudno sletanje. Srećom, ispod nas vidim neistraženo ostrvo i trebalo bi da možemo da sletimo na plažu. Međutim, šanse su velike da možda nikada nećemo biti spaseni i da ćemo morati da živimo na ostrvu do kraja života. Zahvaljujući veštini letačke posade, avion bezbedno sleće na ostrvo.

Sat vremena kasnije, muž se okreće ženi i pita:
„Dušo, da li smo platili račun za automobil ovog meseca?“

„Ne, dušo“, odgovara ona.

„Da li smo već platili račun za kreditnu karticu?“

"O, ne! Žao mi je. Zaboravila sam da pošaljem ček“

„Poslednja stvar, da li si se setila da platiš medicinski račun za posetu bolnici prošlog meseca?“

„O, oprosti mi, dušo“, Ni taj nisam poslala.“

Muž je zgrabi i zagrli. Ona se povlači i pita: „Čemu je bio zagrljaj?“

Muž odgovara: „Naći će nas!“…

Back