Nema previše ljudi na svetu

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.748
Kada bi svi ljudi sveta (8.ooo.ooo.ooo stanovnika) stali jedan pored drugog
(4 čoveka na 1 metar kvadratni), celo čovečanstvo bi stalo na površinu
poluostrva Istre (2.820.000.000 merata kvadratna)

Screenshot_55.png

Kada bi se svakom čoveku na svetu (8.ooo.ooo.ooo stanovnika) osigurao
prostor od oko 1.000 kvadratnih metara, da sam uzgaja hranu, celo čovečanstvo
bi stalo na površinu jednaku Brazilu (8.456.510.000.000 metara kvadratnih)...

Screenshot_95.png

Kada bi se svakoj porodici od 4 člana (8.000.000.000/4) osigurao prostor
od oko 700 metara kvadratnih da sama sebi uzgaja hranu, celo čovečanstvo
bi stalo na površinu jednaku Iranu (1.648.000.000.000 metara kvadratnih)

Screenshot_97.png

Poznato je da obradivo zemljište danas prekriva površinu od oko 31.000.000.000.000
metara kvadratnih. Na istoj bi se mogle uzgajati količine povrća za prehranu 155 milijardi
ljudi, odnosno za preko 38 milijardi četvoročlanih porodica...

Screenshot_98.png

2023. godine je procenjeno da na Svetu ima oko 8 milijardi ljudi. Gotovo sve potrebne
količine povrća za četvoročlanu porodicu se mogu proizvesti na oko 200 metara kvadratnih
bašte...

Screenshot_99.png

Nema previše ljudi!

Ima i više nego dovoljno prostora za sve, osim za pohlepu...

Screenshot_100.png

:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:

Hvala...
Šteta što će malo njih da pročitaju ove neverovatne i divne podatke...
koji pokazuju da je Bog u pravu [mnozite se i napunite zemlju, rece], a ovi satanisti da nas lazu sa sintagmom "odrzivi razvoj", kao da nema mesta dovoljno mesta za 10 puta vise ljudi na planeti, vec da trebaju neki virusi da nas desetkuju, pa jos mastaju da nas oni ubijaju, ne ti virusi, nego ljudi, i to samoprozvana elita

Prince Philip quote about reincarnating as a deadly virus ...

satanisti, ja ti kazem, djavolovi, koji je ubica coveka od iskoni, ali dolazi im naplata, osveta je moja,. veli Bog moj, angazovacemo Ruje da im daju njihovog boga, reinkarniracu ja filipa u korov,. pa ce da sagori, a ne u virus, pas mu m.... satanisticku

elokupan tekst i fotografije su kopija moje objave na Tiktoku, kog je autor ovog teksta prekopirao i objavio na ovom forumu . Mogao je, (ali nije) da navede kao što to rade na drugim sajtovima da je autor ✓|@∆|©@. Ko želi može da proveri. Sramota

Da, ali u Nemačkoj je ljudima lakše da gaje kuče nego dete a u Afričkim zemljama radja se dosta a nemaju šta da jedu. Ipak će jednog dana, uskoro, nerazvijene zemlje pobediti svojim natalitetom.

Hvala...
Šteta što će malo njih da pročitaju ove neverovatne i divne podatke...
Celokupan tekst i fotografije su kopija moje objave na Tiktoku, kog je autor ovog teksta prekopirao i objavio na ovom forumu . Mogao je, (ali nije) da navede kao što to rade na drugim sajtovima da je autor ✓|@∆|©@. Ko želi može da proveri. Sramota

Autorka ovog divnog teksta je

autor ✓|@∆|©@.

Isti tekst se može naći na FB iz septembra 2022. godine...

Screenshot_75.png

https://www.facebook.com/Oficijalna...edan-pored-drugoga-4-čoveka/3420901244899793/

Imamo još jedan identičan tekst na Linkedinu:

Andrej Kravčuk’s Post​

View profile for Andrej Kravčuk
Andrej Kravčuk

Mentor & Trusted Advisor for People, SMEs & Startups

4y

Da li ima previše ljudi na Svetu?Kada bi se svi ljudi sveta (9.000.000.000 st.) stisnuli jedan pored drugog (4 čoveka u 1 m2), celo čovečanstvo bi stalo na površinu veličine poluostrva Istre (2.820.000.000 m2).Kada bi se svakom živom čoveku na svetu (9.000.000.000 st.) osigurao prostor od oko 1.000 m2 da sam uzgaja hranu, celo čovečanstvo stalo bi na površinu jednaku Brazilu (8.456.510.000.000 m2). Kada bi se svakoj porodici od četri člana (9.000.000.000 st./4) osigurao prostor od oko 700 m2 da sama uzgaja hranu, celo čovečanstvo stalo bi na površinu jednaku Iranu ( 1.648.000.000.000 m2). 2019. godine je procenjeno da na Svetu ima oko 7,7 milijardi ljudi. Gotovo sve potrebne količine povrća za četvoročlanu porodicu mogu da se proizvedu na oko 200 m2 bašte.Poznato je da obradiva zemljišta danas prekrivaju površinu od oko 31.000.000.000.000 m2. Na istoj bi moglo da se moglo proizvede dovoljna količina povrća za prehranu 155 milijardi ljudi, tj za preko 38 milijardi četvoroclanih porodica. Nema previše ljudi. Ima i više nego dovoljno prostora za sve, osim za pohlepu. Pohlepe ima previse!

• a large crowd of people at a beach
https://www.linkedin.com/posts/andrejkravcuk_da-li-ima-previše-ljudi-na-svetu-kada-bi-activity-6705739699052453888-epSz?trk=public_profile_like_view

Poslednja izmena:

Back