Alex 777
Domaćin
- Poruka
- 4.699
No1. Praljo jedna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X-factor AM 007:Ispricacu ti vic od koga odpadaju s***!!! Uh sorry mislim da ti ga je neko vec ispricao!!!!!!(uvreda za devojke)
Baš je super fazon...X-factor AM 007:Ispricacu ti vic od koga odpadaju s***!!! Uh sorry mislim da ti ga je neko vec ispricao!!!!!!(uvreda za devojke)
X-factor AM 007:Shadow .. . .. . .. . .. . verovatno krivo ti je sto bi mogla da se stavi i na tvoj rachun!!! Ali dobro, ajde neka ti bude!!!!!!! Dosta si dobra devojcica da bi te owde neko vredjao!!!!!!!!!!!!
Jeste...Shadow of dark:Nije... :-?
Shadow of dark:Marš bre kretenu...
Bolestan si...![]()
![]()
X-factor AM 007:Sta se nerviras ovo je samo humor!!!!!!!!!!! Daj razveseli se!!! I IZVINJAVAM SE AKO SI SHVATILA OVO KAO UVREDU!!!!!!!!
X-factor AM 007:Ispricacu ti vic od koga odpadaju s***!!! Uh sorry mislim da ti ga je neko vec ispricao!!!!!!(uvreda za devojke)
lol lol lol lol lol lol, dobar fazon!X-factor AM 007:Ispricacu ti vic od koga odpadaju s***!!! Uh sorry mislim da ti ga je neko vec ispricao!!!!!!(uvreda za devojke)