loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.817
Ne mislim na ono: ispala si iz bombonjere i te fraze. Nego u kratkim crtama, bez obzira na ishod. Bilo vam je simpatično. Smuvali ste je, ili ga. Ili samo flert. U par reči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preslatko!Nesto se nikad ne zaboravlja..
U skolsko sa 17 god ,drugarica od drugarice inace svi zajednicki drugari mi donela pismo gde ona iskazuje svoje emocije al je bilo stid da mi to licno kaze ..ja 17 ona 16
to mi nekako ostalo zapisano
Ahahha. Super!U par reči (dakle dve):
- Jesi.
- Nisam.
Štetana jednoj svadbi, tip koji me ne poznaje se zaleteo sa 20 m , trcao i poslednja 2-3 m klizeci . Glasno rekao : Udaj se za mene! Pola gostiju je aplaudiralo jer su mislili sa se mi zabavljamo, mi ostali smo se smejali. Nismo se smuvali, on je vec bio ozenjen![]()
Lepo bašVidela sam ga u nekom baru posle mnogo godina, i on podigne čašu i nazdravi mi. Nismo se nikada upoznali, nemam pojma kako se zove.
I ti Edmunde ne nosiš više odela? Pa čoveče!!!Retko nosim odelo, ali pre nekoliko godina sam u odelu kupovao žvake na trafici
Dolazi ženska koja priča sa drugaricom koja radi u trafici
"Kako si, šta ima??"
Ništa (reče trafikantkinja)
"Jel ti ovo dečko?" upita ženska
Nije.. Odgovori trafikantkinja
"Šteta" reče ova prva, ja je pogledam i rekoh nešto tipa "hvala ulepšali ste mi dan"
A ona reče "i vi meni"
Posle tog ispada il pokojni il je razveden ,eto ti sanse pa cemo svi na svadbuna jednoj svadbi, tip koji me ne poznaje se zaleteo sa 20 m , trcao i poslednja 2-3 m klizeci . Glasno rekao : Udaj se za mene! Pola gostiju je aplaudiralo jer su mislili sa se mi zabavljamo, mi ostali smo se smejali. Nismo se smuvali, on je vec bio ozenjen![]()
Ne mislim na ono: ispala si iz bombonjere i te fraze. Nego u kratkim crtama, bez obzira na ishod. Bilo vam je simpatično. Smuvali ste je, ili ga. Ili samo flert. U par reči.
Divno!!!Na faxu pre 11 godina, predmet "Internet Berze", profesorka prica o tome sta je moralni hazard (u kontekstu berze, akcija), a jedna prelepa koleginica sedi par klupa ispred mene. Kasnije tokom dana, saznajem kako se zove, pronalazim je na fejsu i saljem joj poruku "Koleginice, stvarno bi bio pravi moralni hazard da ne izadjete sa mnom na pice". Ona odgovara sa "U pravu ste kolega". Danas smo u srecnom braku, dve prelepe cerkice i tako...![]()
ne znam, filmska scena je bila ali pred njegovom zenom. Mogu misliti kako je njoj bilo.Lepo baš
Prelepo da ima takvih ljudi
Kako slatko? To je poenta!Pa ovde me slatko startovala eks supermoderatorka, ali posle je to, obostranom krivicom, postala baš gadna priča, šteta.
Pa sad ti idi u toalet...Bio u Romskom delu grada, i udjem u prodavnicu sa drugaricom, lik spopadne drugaricu, ja ga gurnem, on se rwzbesni preti da ide po pistolj da ce me ubiti, vlasnica mi kaze bezi iza zakljucacu, ja u nekoj ostavi uzmem metlu da se branim, on lupa na vrata...
e sad smesan deo, tog Roma mama nazove, ja tad 23 on preko 30, sta radis , sram te bilo cusne ga par puta pobeze ko mile oci
Mi se tu sprijateljimo sa vlasnicom i radnicom i tuci po pivu drugarica i ja ispred prodavnice, mi jedini beli, i ja kao moram u wc i odvede me ta radnica, lepa kao andjeo, i ja udjem ona unutra, gledam nece da izadje, ja orednjom obavim ona i dalje tu, operem ruke i krenem napolje ona me scepa i pocne ds se ljubi....ostalo je istorija
a najsmesnije, mi se ljubimo i gledam sebe u ogledalu, i kao al si lepPa sad ti idi u toalet...![]()
A juče bila kiša ili sunce?U par reči (dakle dve):
- Lepa si kao letnji dan.
- Mogu li kao jučerašnji?
Nosim jednom u sto godinaI ti Edmunde ne nosiš više odela? Pa čoveče!!!![]()
Bila je lepa.A juče bila kiša ili sunce?![]()