Najslađe muvanje koje ste doživeli

Retko nosim odelo, ali pre nekoliko godina sam u odelu kupovao žvake na trafici
Dolazi ženska koja priča sa drugaricom koja radi u trafici
"Kako si, šta ima??"
Ništa (reče trafikantkinja)
"Jel ti ovo dečko?" upita ženska
Nije.. Odgovori trafikantkinja

"Šteta" reče ova prva, ja je pogledam i rekoh nešto tipa "hvala ulepšali ste mi dan"
A ona reče "i vi meni"

Retko nosim odelo, ali pre nekoliko godina sam u odelu kupovao žvake na trafici
Dolazi ženska koja priča sa drugaricom koja radi u trafici
"Kako si, šta ima??"
Ništa (reče trafikantkinja)
"Jel ti ovo dečko?" upita ženska
Nije.. Odgovori trafikantkinja

"Šteta" reče ova prva, ja je pogledam i rekoh nešto tipa "hvala ulepšali ste mi dan"
A ona reče "i vi meni"
I ti Edmunde ne nosiš više odela? Pa čoveče!!! 🙂

Na faxu pre 11 godina, predmet "Internet Berze", profesorka prica o tome sta je moralni hazard (u kontekstu berze, akcija), a jedna prelepa koleginica sedi par klupa ispred mene. Kasnije tokom dana, saznajem kako se zove, pronalazim je na fejsu i saljem joj poruku "Koleginice, stvarno bi bio pravi moralni hazard da ne izadjete sa mnom na pice". Ona odgovara sa "U pravu ste kolega". Danas smo u srecnom braku, dve prelepe cerkice i tako... :)

na jednoj svadbi, tip koji me ne poznaje se zaleteo sa 20 m , trcao i poslednja 2-3 m klizeci . Glasno rekao : Udaj se za mene! Pola gostiju je aplaudiralo jer su mislili sa se mi zabavljamo, mi ostali smo se smejali. Nismo se smuvali, on je vec bio ozenjen:)
Posle tog ispada il pokojni il je razveden ,eto ti sanse pa cemo svi na svadbu :D

Ne mislim na ono: ispala si iz bombonjere i te fraze. Nego u kratkim crtama, bez obzira na ishod. Bilo vam je simpatično. Smuvali ste je, ili ga. Ili samo flert. U par reči.

Осим оних дечијих теен, рецимо...певамо Грејс Кели од Мике, стих ја стих она. И онда је довољан само поглед да закључимо ствар.

Na faxu pre 11 godina, predmet "Internet Berze", profesorka prica o tome sta je moralni hazard (u kontekstu berze, akcija), a jedna prelepa koleginica sedi par klupa ispred mene. Kasnije tokom dana, saznajem kako se zove, pronalazim je na fejsu i saljem joj poruku "Koleginice, stvarno bi bio pravi moralni hazard da ne izadjete sa mnom na pice". Ona odgovara sa "U pravu ste kolega". Danas smo u srecnom braku, dve prelepe cerkice i tako... :)
Divno!!!

Bio u Romskom delu grada, i udjem u prodavnicu sa drugaricom, lik spopadne drugaricu, ja ga gurnem, on se rwzbesni preti da ide po pistolj da ce me ubiti, vlasnica mi kaze bezi iza zakljucacu, ja u nekoj ostavi uzmem metlu da se branim, on lupa na vrata...
e sad smesan deo, tog Roma mama nazove, ja tad 23 on preko 30, sta radis , sram te bilo cusne ga par puta pobeze ko mile oci
Mi se tu sprijateljimo sa vlasnicom i radnicom i tuci po pivu drugarica i ja ispred prodavnice, mi jedini beli, i ja kao moram u wc i odvede me ta radnica, lepa kao andjeo, i ja udjem ona unutra, gledam nece da izadje, ja orednjom obavim ona i dalje tu, operem ruke i krenem napolje ona me scepa i pocne ds se ljubi....ostalo je istorija

Bio u Romskom delu grada, i udjem u prodavnicu sa drugaricom, lik spopadne drugaricu, ja ga gurnem, on se rwzbesni preti da ide po pistolj da ce me ubiti, vlasnica mi kaze bezi iza zakljucacu, ja u nekoj ostavi uzmem metlu da se branim, on lupa na vrata...
e sad smesan deo, tog Roma mama nazove, ja tad 23 on preko 30, sta radis , sram te bilo cusne ga par puta pobeze ko mile oci
Mi se tu sprijateljimo sa vlasnicom i radnicom i tuci po pivu drugarica i ja ispred prodavnice, mi jedini beli, i ja kao moram u wc i odvede me ta radnica, lepa kao andjeo, i ja udjem ona unutra, gledam nece da izadje, ja orednjom obavim ona i dalje tu, operem ruke i krenem napolje ona me scepa i pocne ds se ljubi....ostalo je istorija
Pa sad ti idi u toalet...🙃

Back