Najsladje je .... zabranjeno voce ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno je neobicno sto se zena mesa u ljubavni zivot svoga muza :lol:. Osim ako se nisu dogovorili drugacije :rtfm:.

Verovatno kapira da mozes da joj budes pretnja, pa te zato zove na put ;).

Jesam li ja dobro ukapirala ili je dasa vec imao "devojku" pored zene, a pre tebe ? Prometan neki tip, izgleda... Preko njega predje vise riba nego putnika preko zeleznickog kolodvora. Mozda je bas zato tako zanimljiv :think::D.

Sama problem treba da resis. Ne treba ti forum i rastezanje price ovde, uz duzno postovanje svih clanova i clanica :ok:.

Poslednja izmena:
shta je tachno u slovu M dovoljno da se ne bi vodila polemika o njemu?
a koje voce ti shalje? svako voce ima svoju simboliku.
ja zato ne volim voce, puno je shecera i mozhesh lako da dozhivish srchani udar, ako ga puno jedes, a ja sam po prirodi nezasita.
tako sam se ja fokusirala na paprike. pune su proteina, to je dobro za kozhu i ten, i mozhesh ih jesti neogranicheno.
velike, sochne, crvene paprike. mmmmmmmmmmm, da.
drugo, shto je problem druzhiti se sa njegovo zhenom?
neprijatna je, ima grbav nos ili mnogo vece sise od tebe?
ipak, maurisijus je maurisijus. you can't say no. unless you're crazy. and you are.

:hahaha::hahaha::hahaha::worth:

Ma stvarno kakav je ona bolid da se mesa u zivot tamo nekog, svog, muza...

I ja to kazem: "Sta te briga zeno, sta on radi i s kim je. Ako ga volis, daj mu slobodu, a ne da ga havatas na decu i porodicu." Vodi svoj zivot, pa, zar nije tako, drugari?

Ja ne mislim da sam joj pretnja, jer se nas dvoje ne vidjamo cesto, oko 4 puta nedeljno i po sat - dva. To i nije nesto ozbiljno. Ipak, on mi poklanja i cvece pored banana, a sada je poceo da mi poklanja i pomorandze i grejp. Nisu bas mandarine.

Ja volim karfiol, posto je on jako dobar za liniju, ali glupo mi je da ga cimam da mi poklanja i povrce, pomislice da sam sponzorusa i da nisam romanticna, a i kakav bi to izlazak bio da ja iz nekog kafica izlazim sva skockana u fullu s prazilukom. Pomislili biste, drugari, da sam domacica, a ne neka ekstra riba.

I ja to kazem: "Sta te briga zeno, sta on radi i s kim je. Ako ga volis, daj mu slobodu, a ne da ga havatas na decu i porodicu." Vodi svoj zivot, pa, zar nije tako, drugari?

Ja ne mislim da sam joj pretnja, jer se nas dvoje ne vidjamo cesto, oko 4 puta nedeljno i po sat - dva. To i nije nesto ozbiljno. Ipak, on mi poklanja i cvece pored banana, a sada je poceo da mi poklanja i pomorandze i grejp. Nisu bas mandarine.

Ja volim karfiol, posto je on jako dobar za liniju, ali glupo mi je da ga cimam da mi poklanja i povrce, pomislice da sam sponzorusa i da nisam romanticna, a i kakav bi to izlazak bio da ja iz nekog kafica izlazim sva skockana u fullu s prazilukom. Pomislili biste, drugari, da sam domacica, a ne neka ekstra riba.

Ma stvarno - zena je bolid nad bolidima - tek mi je sada puklo pred ocima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back