Najskuplji sex

preskupo je kada preskoči planirani budžet za tu namenu...e sad... nekom budžet mini pizza i fanta na akciji nekome stan i kola...nekome decenije skakanja po živcima,nekome koliko joj treba da se istušira i obuče...svakom po meri.

:lol:

- - - - - - - - - -

taxi 5 maraka, soba 25 maraka to je trijes i jos 13 plus 100 za nju :rotf:

- - - - - - - - - -

i telefon sto je potrosio minute ili jos gore pripejd. :lol:

A koji broj su sise?:rotf:

- - - - - - - - - -

Najskuplji je seks sa sopstvenom ženom !
Tu plaćaš i kad ne jeb'eš....
Papreni paušal !

Ima istine..

- - - - - - - - - -

najskuplji seks je onaj u koji se ulazi sa dushom...

Za muškarca -,da :malav:

Čuj njih
Sad će dođi anđelko da objasni kako je web cam badava, a najbolje cice su tamo. Kakvi moteli, kamp kućice, rentirane gajbe, ne rasipajte se :lol:
Nego, ne znam kako bih iz ženskog ugla malo pametovala na temi? Hm...

Pa glupa tema

Frustracije su jasno vidljive

A najviše smeta činjenica da kad ih treneš od patos nebi 5 eura sitje ispalo iz džepa a ovde se kurrce fol ima se meže se

Sve to treba banovati odavden

Pa glupa tema

Frustracije su jasno vidljive

A najviše smeta činjenica da kad ih treneš od patos nebi 5 eura sitje ispalo iz džepa a ovde se kurrce fol ima se meže se

Sve to treba banovati odavden
Taman sam se uživela da ću pročitati nešto tipa kako se dvoje trljaju u šampanjcu, ili bar magarećem mleku, a ti miniraš temu z:p
Šta ima veze ko ima love, ko nema. Nema onaj koji se uvek žali kako su sve žene fukse, to ti je valjda jasno.
Uzgred, nikada mi nije bilo jasno zašto neki drkoš uvek kuka kako će ženske da ga opleve za lovu, a on ustvari troši maminu penziju ( a, zamisli mama mu je ženskog pola) :zkez: msm tamo neki, jelte, na forumu takvih nema.

Taman sam se uživela da ću pročitati nešto tipa kako se dvoje trljaju u šampanjcu, ili bar magarećem mleku, a ti miniraš temu z:p
Šta ima veze ko ima love, ko nema. Nema onaj koji se uvek žali kako su sve žene fukse, to ti je valjda jasno.
Uzgred, nikada mi nije bilo jasno zašto neki drkoš uvek kuka kako će ženske da ga opleve za lovu, a on ustvari troši maminu penziju ( a, zamisli mama mu je ženskog pola) :zkez: msm tamo neki, jelte, na forumu takvih nema.

suvisno relativiras ti to al nije tako
pogledaj malo bigatije frajere pa da su i sknrndelji kako trce za njima

meni je nekako jadno da neki muškarac radi nešto oko sebe, na sebi, u svom životu vanredno zbog neke žene, seksa u najavi ili čega već, a što u redovnim prilikama ne radi...
al dobro, to sam samo ja

štasam sad loše reko...?
pa neal ispada ko da se kupam specijalno kad treba da iam seks, a ustvari je isto i kad treba da iam i kad neam
sve je isto, šta bi sad trebao novo i vanredno da uradim ?

Ne gledam skrndelje.
Tako da ću te uskratiti za tu info šta radi džet set Srbije kada se spuste zavese :smeker:
Nego koliko je tebe koštao najskuplji sex? I da li je istina da je najskuplji onaj najjeftiniji?

odakle znas da samo drkosi kukaju, jer hoce njihove pare, ja sam se na to nadovezao
i nije tema koga ti gledas
mislis ono tipa da kukam na voljene osobe jer je ko jeftin bio a onda me kostao, nisa ja iz tog filma

Back