rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
....jeste kompleksasko resenje, suludo i bahato...ali nista frapantno, i kada kuce nije imalo za sta da nas ujede odavali smo utisak bogatstva. Srpska bolest, verovatno neizleciva.
Ko sirotinja? Jel ja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....jeste kompleksasko resenje, suludo i bahato...ali nista frapantno, i kada kuce nije imalo za sta da nas ujede odavali smo utisak bogatstva. Srpska bolest, verovatno neizleciva.
cenis kolega da ce biti neki ovakav scenario?
![]()
ja iskreno sam vise rad da ih vidim na dozivotnim robijama u ovako nekom ambijentu
![]()
Nisam primetio da se gradska vlast bas tako potudila da objasni sta se sve pravi, za tih nekih 400 miliona evra...
Ipak, koliko razumem, to je mnogo vise od samog mosta (crveni deo), a otprilike ovako:
Obratiti paznju da je most samo trecina duzine svih puteva. A postojace i mnogo komplikovanija petlja kod sajma, koju nisam ni ucrtao.
Na strani Novog Beograda cemo da imamo uzdignuti autoput (3+3 trake), sve od prelaska preko reke pa sve do Tosinog bunara.
Kad se sve sabere, tih 400 miliona i nije tako mnogo. Jesu velike pare, ali ionako silne pare bacamo u stajanju na sred mosta (citaj: na Gazeli), zar ne? A to niko nece da izracuna.
ovde gde se zuto zavrsava treba ump da se nastavi tunelom ispod senjaka i da izadje na povrsinu kod stadiona partizana i preko autokomande da nastavi ka bogosloviji,a sta beg od sandzaka zna sta je most,kad kod njega i dalje skele funkcionisu,kako nisu objasnili,vise su dosadni sa tom pricom o ump ali lakse je jesti go... po forumu nego se informisati
Istina... samo to ce da bude u nekom drugom projektu i sa nekim drugim parama. To sto je na slici ce da bude gotovo do 2013. Bicu prijatno iznenadjen ako budem bar nekako mogao da predjem autom preko mosta ove godine. Obavezno cu da ponesem neko sredstvo za slikanje, a suvozac ce da izigrava stativ![]()
Kaže onaj matori što je na čelu Akademija Nauka i Umetnosti Srbije da je taj most baš do jaja .
mozda ces se popeti ali pitanje je da li ces moci da sidjes s mosta,bice osnovno gotovo ove godine,a ostatak do 2013,vrpcu ce umesto druga dzemala bjedica preseci drug tixi u drustvu sa drugom botom
![]()