najseksipilnija forumasica (bodovni sistem)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zena s greskom za sada opravdava ulogu favorita...

etotako, pa ti mozes na osnovu podudaranja neke forumasice sa idealizovanom slikom seksipilnosti kojoj tezis proceniti seksipil drugih zena. napaljivanje je samo jedan od puteva saznanja. hehe ;)

milo, ne biramo najruzniju, sta ti je, rec je o pet prvoplasiranih zena, tema se ne tice sredine i dna tabele.
zar nikad nisi mastao da budes selektor i da manipulises forumasicama

regards,
random cloud

70792.gif

auj :lol:

etotako:
ova tema je izuzetno loša, baš kao što su lepo primetili Milojko i iluzionista
neopravdana diskriminacija jer se međusobno ne poznajemo i teško je čak i subjektivno glasati

usput se ove liste prave na osnovu fotografija, a seksepil je nešto mnogo više od zamrznute poze

pa i ja mislim da je glupo na osnovu fotke, nego neki celokupan utisak, mada su mozda zene tome sklone, a muskarac je pecinko sa toljagom koji samo mozhe da vidi sis.u a da ne oseti nestho. eheheh
mada i ja ne verujem da je to samo na osnovu fotki, nego neka simpatichnost ili sthagod, samo mada oni toga nisu svesni

i očigledno da će 95% forumaša svoje prave favorite držati u tajnosti, takvi odabiri su prosto stvar naše intime i pravo je huljenje iste izbaciti u javnost

takođe, kako ja kao žena mogu suditi o seksepilu neke žene kada sam heteroseksualne orjentacije... mogu reći da je neka žena lepa, ali me nijedna ne pali. -> :lol:

Meni je ovo samo još jedno virtuelno rangiranje i uspostavljanje hijerarhije tamo gde joj nije mesto.

ajd etotako najlepsa si ebiga sta je
ajd dajte joj poen
eto kako je meni mene nisu cak ni na najjezivije stavili...ne znaju ni da postojim..tako je bilo i u skoli
ebem vas u dupe sve da vas ebem muskarchine
mada ja sam negde izmedju zh i m to mi je i prorochica rekla ;) ;) ;) ;) ;)
e sad ce da baci kletvu
aj nastavite da se birate i da mashtate kako vas hanibal radi onako al ne da njoj muzh... ne ne

ej ispod boldovanog je moje pa ide etotako-vo (el ovo nije zhenstveno? etotako-ino), mislim moj pasus pa njen mrzi me da citiram ebiga. a onaj lol smajli je moj. tako sad se zna chije je shta.
e necu da budem najbolja shalim se bila sam vec forumash godine i upropastilo me je. nek ostale budu ova stoka za opldonju a ja necu ni to da budem ja cu da budem duh koji hoda . :)

random_cloud_form:
koliko vidim, za sada se izdvojio dvojac zena s greskom i kalimero.

odlicno trci i tamo u stazi tri divlja.
pajamaca prilicno zaostaje, koja blamaza, obrukala se.
sta drugo reci, hmmm, zene, zene, zenke. zene zenke. zenke? zene zene!

ok. Regards,
random cloud

Dobro, dakle, sumirali smo ... Ja ću da ponovim svoj stav da ovo ovako ne može, i nema smisla, i pajamaca se nije obrukala jer se nije ni kandidovala. A žena sa greškom je svakako lepa, i bez ove ankete.

OK. Kind regards, Milojko Vasić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back