buranija
Ističe se
- Poruka
- 2.781
Ajd al samo mi reci naziv topica... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-D :-D :-Drandom_cloud_form:zar nikad nisi mastao da budes selektor i da manipulises forumasicama
ne skidaj ni u kom slucaju.Hellen:Ево рецимо ја!А још лепшија сам кад скинем виклере!:wink:
neprijatelj,neces me prevaritidragonfromdarkness:A sto ne reces odma' sta trazis bre! (najvece gladijatorke). Pa, 'vako.....
1. hanibal77
2. Antihrista
3. big sister
4. Divljakusa
5. Zena s greskom
Nego, sta mislite, vi muski, da vas bace u krevet arenu sa ovom petorkom, da l' bi preziveli, a?
Ajd' bas da vidim jel ima neko ko misli da bi izasao citav?
![]()
hanibal77:neprijatelj,neces me prevariti
samo zbog tebe prasedragonfromdarkness:Ma, vidim ja (u tvom profilu) hanibalko, da si ti vec "izbacila" neke od svojih atributa!
Evo ja dajem jagodici 5 poena. :razz:?:a mene ste zaboravili![]()
etotako:ova tema je izuzetno loša, baš kao što su lepo primetili Milojko i iluzionista
neopravdana diskriminacija jer se međusobno ne poznajemo i teško je čak i subjektivno glasati
usput se ove liste prave na osnovu fotografija, a seksepil je nešto mnogo više od zamrznute poze
pa i ja mislim da je glupo na osnovu fotke, nego neki celokupan utisak, mada su mozda zene tome sklone, a muskarac je pecinko sa toljagom koji samo mozhe da vidi sis.u a da ne oseti nestho. eheheh
mada i ja ne verujem da je to samo na osnovu fotki, nego neka simpatichnost ili sthagod, samo mada oni toga nisu svesni
i očigledno da će 95% forumaša svoje prave favorite držati u tajnosti, takvi odabiri su prosto stvar naše intime i pravo je huljenje iste izbaciti u javnost
takođe, kako ja kao žena mogu suditi o seksepilu neke žene kada sam heteroseksualne orjentacije... mogu reći da je neka žena lepa, ali me nijedna ne pali. ->
Meni je ovo samo još jedno virtuelno rangiranje i uspostavljanje hijerarhije tamo gde joj nije mesto.
random_cloud_form:koliko vidim, za sada se izdvojio dvojac zena s greskom i kalimero.
odlicno trci i tamo u stazi tri divlja.
pajamaca prilicno zaostaje, koja blamaza, obrukala se.
sta drugo reci, hmmm, zene, zene, zenke. zene zenke. zenke? zene zene!
ok. Regards,
random cloud