najsarenija kuca na svetu trazi dom

Postovani Sashac,
Posto sam novi clan rekli su mi da se vama obratim za pomoc oko mog javljanja na forum. Radi se o slijedecem. Ako neko ima da poklanja mladunce "toy pudle" neka mi se javi. Unaprijed puno hvala. Cucak je za moju curicu koja voli zivotinje i zeljela bi jednog malog psica, ali joj ga ne mozemo kupiti.

Postovani Sashac,
Posto sam novi clan rekli su mi da se vama obratim za pomoc oko mog javljanja na forum. Radi se o slijedecem. Ako neko ima da poklanja mladunce "toy pudle" neka mi se javi. Unaprijed puno hvala. Cucak je za moju curicu koja voli zivotinje i zeljela bi jednog malog psica, ali joj ga ne mozemo kupiti.
Al si skromna:mrgreen:
Pa kako se bas seti da trazis toy pudlu.
Skromnost ti nije jaca strana.
Ako nemas para da kupis toy pudlu (koja kosta kao jeftiniji auto) kako ces imati novca da je odrzavas jer kupovina pudle nije najveci izdatak sto se tice cuvanja pudlr:mrgreen:

Toy pudla nije bila planirana ali nikako,jer svi znate koliko kosta.Obilazili smo Azile,i izbor je bio na Uni iz azila u Budisavi.Ali neverovatno,pobegla nam je ispred nosa.I slucajno kroz razgovor sa Gocom koja drzi azil Brizit Bardo ispod Avale,moja cerka je videla stene,koje je gospodja PRODAVALA,dete se zaljubilo,a potom i moje drugo dete/oboje su odrasli/a i ja se zaljubih,a verujte da biste i vi kad biste je videli,i pazarismo je.I nismo se pokajali.Znaci toliko je pametna i blesava da je to strasno.Pozz.svim ljubiteljima zivotinja.

Toy pudla nije bila planirana ali nikako,jer svi znate koliko kosta.Obilazili smo Azile,i izbor je bio na Uni iz azila u Budisavi.Ali neverovatno,pobegla nam je ispred nosa.I slucajno kroz razgovor sa Gocom koja drzi azil Brizit Bardo ispod Avale,moja cerka je videla stene,koje je gospodja PRODAVALA,dete se zaljubilo,a potom i moje drugo dete/oboje su odrasli/a i ja se zaljubih,a verujte da biste i vi kad biste je videli,i pazarismo je.I nismo se pokajali.Znaci toliko je pametna i blesava da je to strasno.Pozz.svim ljubiteljima zivotinja.

to je vec bilo iskrenije:super:

Postovani Sashac,

To ste trebali da uradite privatnom porukom. Stene toy pudle necete dobiti na poklon, niko nije lud da poklanja stene koje moze dobro da proda. A ova tema je o jednoj preslatkoj devojcici, sarenoj i razmazenoj (nije tema gde naci stene toy pudle za dz), koja se uselila u moj stan, i svima nam se uvukla pod kozu, ali posto imamo vec tri psa i bebu nismo u mogucnosti da je zadrzimo. Ako neko zeli ovu mazu moze da mi se javi na 064 486 28 80

Sara jos uvek trazi dom. Podseticu da sada zivi u stanu, da je jako lepo vaspitana i da je mala rastom. I jos uvek ceka...064 486 28 80

Prilozi

• mrvicak 1.jpg
    mrvicak 1.jpg
    65,9 KB · Pregleda: 37
  • mrvicak 2.jpg
    mrvicak 2.jpg
    41 KB · Pregleda: 34
  • mrvicak.jpg
    mrvicak.jpg
    66,8 KB · Pregleda: 45
Najsarenija kuca i dalje trazi dom. Zbog obaveza oko drugih napustenih kuca ja sam se malo ulenjila kada je u pitanju njeno udomljavanje. Ali ja definitivno ne mogu da je zadrzim, previse nas je u stanu,a ukucani su vec na ivici strpljenja. Ona sada ima oko 10-11 meseci, znaci definitivno ostaje mala, i zbog toga je prakticna za stan. Velika je maza i dobrica, naucena na zivot u stanu, vrsi nuzdu napolju. Naucena je da zivi i sa drugim kucama i macama. Super se slaze sa decom, s obzirom da je mnogo dobra drugarica sa mojim sinom od 17 meseci. Vakcinisana, sterilisana, cipovana. Telefon 064 486 28 80

Back