Najruzniji grad koji ste posjetili.

Svi se uhvatili za BG. Brograd je grad koji je stalno razaran. Posle 2.s.r. obnavljali su ga komunisti u toj njihovoj arhitekturi. Ali i pored toga daleko od toga da je ruzan.

Beograd ima najbolji arhitektonski polozaj u svetu , jedini grad na dve reke u Evropi i pljuju ga uglavnom oni koji ne vole veliki grad, guzvu ili oni koji bi rado dosli da zive u njemu a nesto im bas i ne ide pa opletu.

Dosta su rascistili savski deo na strani starog grada, kad se prebaci stanica ima da sije ne samo region koji vec sije nego i celo ovo parce Evrope jer ni sada ne postoji lepsi grad na ovim prostorima (A bitno je reci da je ruzan).

Kada se drugim gradovima visedecenijski kao lesinari budu bavile arhitekte celog sveta neka digne dva prsta.

Poslednja izmena:
beograd je ružan samo onima koji mrze beograd
a zašto ga mrze, to samo oni znaju

Ma vazi. Sulejman je ovde dosao da peca ribu. Kako da ne. Sad kad se rascisti ono parce gde planiraju onaj bal na vodi, kad otvore taj deo za setkanje tek ce dobiti svoj pun kapacitet. Otprilike, reci da je Beograd ruzan je sa strucne strane isto kao da kazes da je ruzan Istanbul ili Rio koji su tik iza Beograda po merilima najboljeg polozaja. Valjda sto je nas, pa treba po inerciji oplesti. Beogradu samo treba komunalna injekcija i nista vise.

Ma vazi. Sulejman je ovde dosao da peca ribu. Kako da ne. Sad kad se rascisti ono parce gde planiraju onaj bal na vodi, kad otvore taj deo za setkanje tek ce dobiti svoj pun kapacitet. Otprilike, reci da je Beograd ruzan je sa strucne strane isto kao da kazes da je ruzan Istanbul ili Rio koji su tik iza Beograda po merilima najboljeg polozaja. Valjda sto je nas, pa treba po inerciji oplesti. Beogradu samo treba komunalna injekcija i nista vise.

Pa dobro jel rekao Le Korbizije da je BGD najruzniji grad na najlepsem mestu na svetu. I to je tacno 100%

I kod nas ima ruznih gradova i gradica,ali definitivno najruzniji i najdepresivniji grad u kome sam ja bila je Burgas u Bugarskoj.
Balkoni na zgradama svi do jednog zardjali,nigde cvecke,travke,zelenila...sivilo do dna.
A sto se tice pominjanih na ovoj temi Podgorice i Sremske Mitrovice,oni su za mene bili bas pozitivno iznenadjenje.Sredjeni,sa puno zelenila sirokim ulicama...ljepsi nego sto sam ocekivala. :-)

Шта има лепо у њему сем скадарлије, калемегдана и кнез михаилове, све остало су оронуле фасаде, прљаве улице, тротоари пуни опушака и жвака, сломљене клупице и оборене жардињере у парковима.

Back