- Poruka
- 4.765
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paz' da ti ne ispadnu oci od cudjenja... da, homosexualnost se vise ne smatra bolescu, nego varijacijom sexualnog ponasanja u granici normale... zamisli :shock:
Shavove na guzici nemam, ako ih ti imas ne znaci da ih ima ceo svet...
Ja nisam losije "stvorenje" od tebe u svakom slucaju - cak mogu za sebe da tvrdim suprotno, a ti misli sta hoces, taaako me zabole, heh, kad bih obracao paznju na osobe koje tako nisko padaju, ne bih bio ono sto jesam - happy! Tako da mozes slobodno da ispoljavas svoje misljenje, koje mozda i jeste ali i ne mora da bude tacno...
Btw moje misljenje o tebi je da si nacionalista i seljak, but hey, to je samo moje misljenje...
Takodje bih voleo da ti se zahvalim na divnim epitetima koje si mi dao - to je odraz tvoje (ne) kulture i latentne homosexualnosti... da, dobro si procitao, homosexualnosti! Naucno je dokazano da se osobe koje najvise mrze i prozivaju osobe gay orijentacije najvise sexualno uzbude dok gledaju gay filmove... tako da mi je drago sto si potvrdio da si gay... 8-)
Ja mislim da je ovo ubjedljivo najgluplja tema na forumu!
U je.bem ti !!!!!
Ti si stvarno gay aaaaaaaaaaaaa
Koji shock
Pazi gay vise nije bolest , pluton nije planeta itd
Gde ide ovaj svet ...
Dok vlada bela kuga vi homoseksualci bi da se trpate u dupe i da usvajate decu da biste napravili sebi gay minione
ko zna sta biste "svojoj" deci uradili ...
Sad su odjednom gay prijatelji ok jer je doslo takvo vreme kad se ceni bespolnost i extrema ...
GAY JE BOLEST ,TO JE PSIHICKI POREMECAJ JER SE BORIS PROTIV SVOG OSNOVNOG
INSTINKTA I ONOGA STO TE CINI COVEKOM IDIOTE!!!!!!!
Tvoj cmar nije napravljen za tu torturu koju ti njemu sprovodis
TO JE JE.BENA RUPA ZA KENJANJE A NE POLNI ORGAN KONJU....
Samo napred vi sto ih podrzavate ali se zapitajte jednom da li bi voleli da vasa deca budu gay....
Grozim se novog poretka sve sto je trend to se forsira pa i homoseksualizam ....
SAMO NAPRED ZIVEO SPODOBA MAJKL JACKSON !!!!!
Sa svime se slazem sem sa poslednjom rečenicom. Majkl Jackson nije nista od gorenavedenog!!!! Nazovi ga pedofilom, pozerom, mlakonjom, ženskarošem, plastičnom lutkom...sve ću to razumeti, samo nemoj da ga svrstavaš u gayjeve!!!!!

U je.bem ti !!!!!
Koji shock
Gde ide ovaj svet ...
Dok vlada bela kuga vi homoseksualci bi da se trpate u dupe i da usvajate decu da biste napravili sebi gay minione
Sad su odjednom gay prijatelji ok jer je doslo takvo vreme kad se ceni bespolnost i extrema ...
Samo napred vi sto ih podrzavate ali se zapitajte jednom da li bi voleli da vasa deca budu gay....
Grozim se novog poretka sve sto je trend to se forsira pa i homoseksualizam ....

Ponavljam jos jednom - homosexualizam nije bolest, a kad ti budes imao diplomu medicinskog fakulteta, dokazi da je bolest pa cu ti se najponiznije izvinuti...U je.bem ti !!!!!
Koji shock
Gde ide ovaj svet ...
Btw ne slazem se sa tobom katy, MJ je mozda najbolji muzicar svih vremena, ali je istovremeno i nepopravljiva nakaza i moron!
ili.....8-)
A shta je sa RYD ili RYP (kao god da je zovesh)??? :shock:
Ili ja neshto pogreshno tumachim...:?