Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Paz' da ti ne ispadnu oci od cudjenja... da, homosexualnost se vise ne smatra bolescu, nego varijacijom sexualnog ponasanja u granici normale... zamisli :shock:
Shavove na guzici nemam, ako ih ti imas ne znaci da ih ima ceo svet...
Ja nisam losije "stvorenje" od tebe u svakom slucaju - cak mogu za sebe da tvrdim suprotno, a ti misli sta hoces, taaako me zabole, heh, kad bih obracao paznju na osobe koje tako nisko padaju, ne bih bio ono sto jesam - happy! Tako da mozes slobodno da ispoljavas svoje misljenje, koje mozda i jeste ali i ne mora da bude tacno...
Btw moje misljenje o tebi je da si nacionalista i seljak, but hey, to je samo moje misljenje...
Takodje bih voleo da ti se zahvalim na divnim epitetima koje si mi dao - to je odraz tvoje (ne) kulture i latentne homosexualnosti... da, dobro si procitao, homosexualnosti! Naucno je dokazano da se osobe koje najvise mrze i prozivaju osobe gay orijentacije najvise sexualno uzbude dok gledaju gay filmove... tako da mi je drago sto si potvrdio da si gay... 8-)

U je.bem ti !!!!!
Ti si stvarno gay aaaaaaaaaaaaa
Koji shock
Pazi gay vise nije bolest , pluton nije planeta itd
Gde ide ovaj svet ...
Dok vlada bela kuga vi homoseksualci bi da se trpate u dupe i da usvajate decu da biste napravili sebi gay minione
ko zna sta biste "svojoj" deci uradili ...
Sad su odjednom gay prijatelji ok jer je doslo takvo vreme kad se ceni bespolnost i extrema ...
GAY JE BOLEST ,TO JE PSIHICKI POREMECAJ JER SE BORIS PROTIV SVOG OSNOVNOG
INSTINKTA I ONOGA STO TE CINI COVEKOM IDIOTE!!!!!!!
Tvoj cmar nije napravljen za tu torturu koju ti njemu sprovodis
TO JE JE.BENA RUPA ZA KENJANJE A NE POLNI ORGAN KONJU....
Samo napred vi sto ih podrzavate ali se zapitajte jednom da li bi voleli da vasa deca budu gay....
Grozim se novog poretka sve sto je trend to se forsira pa i homoseksualizam ....
SAMO NAPRED ZIVEO SPODOBA MAJKL JACKSON !!!!!

Dr:
U je.bem ti !!!!!
Koji shock
Gde ide ovaj svet ...
Dok vlada bela kuga vi homoseksualci bi da se trpate u dupe i da usvajate decu da biste napravili sebi gay minione
Sad su odjednom gay prijatelji ok jer je doslo takvo vreme kad se ceni bespolnost i extrema ...
Samo napred vi sto ih podrzavate ali se zapitajte jednom da li bi voleli da vasa deca budu gay....
Grozim se novog poretka sve sto je trend to se forsira pa i homoseksualizam ....

Sa svime se slazem sem sa poslednjom rečenicom. Majkl Jackson nije nista od gorenavedenog!!!! Nazovi ga pedofilom, pozerom, mlakonjom, ženskarošem, plastičnom lutkom...sve ću to razumeti, samo nemoj da ga svrstavaš u gayjeve!!!!!

Dr:
U je.bem ti !!!!!
Koji shock
Gde ide ovaj svet ...

Ziveo !!!
A , sta li se pa ti lozis da mi je znati ...
I ljudi nemaju sta da jedu , cisto sumnjam da vlada bela kuga ...
8) :o :eek:

Dr:
U je.bem ti !!!!!
Koji shock
Gde ide ovaj svet ...
Ponavljam jos jednom - homosexualizam nije bolest, a kad ti budes imao diplomu medicinskog fakulteta, dokazi da je bolest pa cu ti se najponiznije izvinuti...
O5 lepi epiteti... odraz nekulture... i kako ja sad da shvatim tvoje misljenje ozbiljnim kad se deres k'o ne znam ni ja koji neskolovani kreten...
Btw homosexualizam uopste nije trend, i glupo je sto neki to tako smatraju... gay ne moze da se postane, moze samo da se otkrije da si gay, da se upoznas toliko dobro, ali samo ako si rodjen za tom varijacijom sexualnog ponasanja... sto se tice dece, postoji toliko str8 roditelja koji zlostavljaju (i fizicki i sexualno) svoju decu, pa to ne zavisi od sexualnih sklonosti, vec o licnosti i mentalitetu same osobe... ja npr. obozavam decu i to je obostrano, bas se lepo kapiram sa decom, i voleo bih da budem roditelj ali to nije moguce, pa cu zato da pruzam svoju ljubav deci moje brace, uvek cu biti tu za njih, nesto kao drugi tata :D Ali postoje i ljudi koji ne trpe decu i mrze ih, sto o5 ne zavisi od sexualnosti vec od same strukture licnosti... btw ako nekog dana budem imao decu, biolosku i usvojenu, nimalo me nece zanimati da li su gay ili str8, belci ili tamnoputi, samo ce me zanimati njihova sreca i svetla buducnost... toliko od mene... 8)

Za početak samo shvati da Majkl samo mazi male dečake, ne puni ih i ne prima!!!!Što znači da nije gay!!!Ni aktivan, ni pasivan...ni nikakav!!!!Kad je već usvojeno to da je pedofil, mozete makar da znate da nije gejčina i da pored dečice ima i bivše žene...a to znači da se ne kači sa muškarcima!!!!Evo, ja sam čist dokaz. I mene je mazio i vatao...i to duže vreme, više puta 8) Već nekoliko godina ga nisam videla sa muškom osobom!!!Ni na 10 km udaljenosti...Veruj mi, meni možeš u potpunosti da veruješ ;)

*tema-Najružniji avatar je moj. Majkl mi je skroz proružneo afatarčić

@Alex

Nemam nishta protv tebe i ne interesuje me da li ga primash ili...
Ali poshto si '92 chini mi se da si johs mawi da saznash shta si u stvari...
Mozda je to i normalno...da te u jednom trenutku privuche osoba istog pola...ali to treba da je prolazno....
I gay-evi...nikada nece biti u potpunosti prihvaceni ( makar ne u Srbiji) tako da zaista ne treba da troshish reci i zivce....;)

U mom razredu ima njih 2-3 shto su pede.ri pochetnici...i to ostalima ne smeta....jednostavno nije nasha stvar...

Mada nikada necu shvatiti shta je tu lepo....i ne pokushavam....

grozozo,alex ajd iskoolirajte jedno drugo....
;)

P.S. I hate MJ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back