Najruzniji automobili

Jes druze, ali ti poredis Logana i Accenta, sto je neuporedivo. Sa druge strane, gorivo u Srbiji kosta 1,1 euro po litru, pa ti vidi. U Americi je gorivo bagatela u poredjenju sa evropom, zato i voze svi mrcine od 4-5 hiljada kubika

Kod nas je gorivo jeftinije, ali zato vozimo vise i imamo vozila sa vecim motorima.
Tako da ja ne trosim nista manje $$$ za gorivo nego vi u Srbiji. E sad, razlika u platama ...

I nevoze svi aute sa toliko velikim motorima. SUV i Pickupi jesu toliki, ali vecina auta koja se prodaje dobro (Honda Accord, Toyota Camry, Honda Civic, Toyota Corolla, Chevy Impala, Chevy Cobalt, Ford Fusion ...) si imaju male motore (obicno 2.3L, 2.4L) i imaju malo vece V6 samo kao opcije.

68Charger440+6:
Znaci 7,000 evra, podeljeno na 60 meeci, izadje te oko 115 evra mesecno. Dodaj jos malo za kamatu i mozda bi te izaslo 150 evra mesecno. To nije bas velika cifra.
E sad, ako radis u nekoj rupi za minimalne pare i nemozes ocekivati da ces voziti novo auto. Nego samo u Srbiji nego bilo gde u svetu.
Da, 115 eura (pola plate tog jadnika koji kupuje Logan). A dobije Logan???

Drugo, ako radiš za minimalnu platu, u Americi i dalje možeš da kupiš bolji auto, pod još boljim uslovima...

111111111767460962445111236894231af3.jpg

Garwor:
:D sorry Nevena, bilo je to jace od mene!
Valjda avatar kaze sta vozim.
Uredu, pohvala za citroen. O ukusima ne vredi raspravljati, možda je tebi pegla ružna, možda ona zaista i jeste ali ima neku svoju veličinu, draž, i doživljaj. A meni je čak i jako jako lepa i simpatična. I nadam se da će se neko setiti, kao što su napravili Bubu, mimiku, i sada fiću, to isto uraditi i sa peglom.

Garwor:
Molim i drugi put. Osoba koja hrabro uleti na forum pun ljubitelja BMW-a, Mercedesa i Ferrarija, i hvali svoju peglicu zasluzuje full respect!
Moram samo da dodam još jedan detalj. I ja sam ljubitelj mnogih dobrih automobila i ima svoje ljubimce, mnoge od dobrih sam i vozila, ali ovde je tema bila ipak nešto drugo, između ostalog, da se malo i uvede neka druga tema osim BMW...a , a i ništa ne fali da se prisetimo i tih starih automobila. Zar ne?

Back