Najruzniji automobili

nesha taxista:
citroen_C-Crosser@2001_0006.jpg
lele...sto je ruzan

Што с еоне полемике тиче са претходне стране... ко је погодио а ко промашио страну... по мени онај коцкасти СУВ је на правој страни ди су наказе.

Dodge Magnum je najlepsi auto na svetu u poredjenju sa ovim Citroenom. Zadnji deo Citroena je jedan od najruznijih automobila koje sam u zivotu video. Francuzi uopste nemaju dizajn, posebno na manjim automobilima, a C6 potvrdjuje da nemaju dizajn ni na vecim autima.

Milion puta lepsi od C6:
2003-03-04-Dodge-Magnum-SRT-8-Sports-T-01.jpg

Po dizajnu makar. Kod tebe se, bez uvrede, vidi uticaj tvoje okoline... a ameri su inace operisani od stila, elegancije i modernog dizajna.
Glavna crta velikih automobila iz US je da bude sto veci, sto masivniji i besnijeg izgleda. Tu nema ni D od dizajna... stila ili cega vec.
To ti je kao da poredis... Kineske pantalone sa Dieselom i da kazes "bolje su kinezare, popularne su, kupuje cela Srbija"... a to nije pokazatelj.

Ja nijednog momenta nisam spomenuo prodaju (by the way, Magnum se prodaje u dosta malim brojevima jer wagoni ni malo nisu popularni u Americi).

Te karakteristike koje si naveo su nekada bile. Nisu vise. Vremena su se promenila.

A Francuzi su stvarno katastrofa. Niko me ne moze ubediti da ovo nije ruzan auto.
800px-Peugeot1.jpg

Ili ovaj:
800px-Twingo_2007.JPG

A i ovaj:
C1_op_autosalon.jpg

Back