Najruzniji automobili

Talbo samba,skoda faforit,stara oktavia.Pasat 1,2,3!
astra 2,fiat ritmo,alfa 90,porsche cajen,lada samara,sve corvette i svi americki automobili kao i devedeset posto japanskih.Ali ubedljivo najruzniji auto kojeg se grozim je vw siroko

ovaj akrep me odavno iritira:

Megane4_2.jpg

Suzuki x-90,Honda Insight,Polonez-caro.
My list of ugly cars wouldn’t be complete without a vehicle about which folks disagree, so here’s the Hummer H2. I’m guessing about 1/10,000th of the owners of this vehicle drive it off road—the rest wouldn’t dare scratch the paint after spending over $50,000 on 6,400 pounds of surrogate machismo. The boxy, militaristic look is self-consciously overdone, and the sheer size makes the vehicle a handicap in any parking situation.

Prilozi

• x-90.jpg
    x-90.jpg
    4,9 KB · Pregleda: 38
  • insight4.jpg
    insight4.jpg
    5 KB · Pregleda: 38
  • FSOpolonez-caro.jpg
    FSOpolonez-caro.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 37
  • 2_72.jpg
    2_72.jpg
    9,4 KB · Pregleda: 38
Sikorsky:
Suzuki x-90,Honda Insight,Polonez-caro.
My list of ugly cars wouldn’t be complete without a vehicle about which folks disagree, so here’s the Hummer H2. I’m guessing about 1/10,000th of the owners of this vehicle drive it off road—the rest wouldn’t dare scratch the paint after spending over $50,000 on 6,400 pounds of surrogate machismo. The boxy, militaristic look is self-consciously overdone, and the sheer size makes the vehicle a handicap in any parking situation.

Koji genije je to pisao?

do zadnjeg tocka i nekako, al onda im ponestalo materijala, smesna mi ona linija sto pada nadole ka braniku, auto legao nazad k'o da je ranjen.
Jos bolje, kao da je to auto na naduvavanje, koji se duva na zadnjem braniku, pa nisu imali vise daha...:)

xpforswodniw:

Polski Fiat 126P . Proizvodio se od 1973. do 2000. i kostao 20 prosecnih poljskih plata. Prvobitno je motor imao 594ccm, ali je 1977. ubacen novi od 652ccm koji je razvijao 24ks i 1987. 700ccm ( 34ks - Bis verzija ). Kasniji modeli su imali neke delove iz Cinquecenta, a ukupno je napravljeno 3-4 miliona ( 1993 je napravljen 3-milioniti primerak). Poslednja serija od 1000 Peglica nazvana je 'Happy End' i sve su bile zute boje.

A ovo su moji aduti:
Fiat 125p, Gaz 13 Cajka, stare Skode u svim verzijama. Od aktuelnih modela... tj. novijih, neki i nisu aktuelni, najodvratniji su mi Forda Ka, Vellsatis i jedno 90% bezlicnih amerikanaca (cast izuzecima, Chrysler 300 ako sam dobro zapamtio oznaku, je skroz OK)

Garwor:
Cenim da je pezejac pre jedno 30 god bio kralj nasih puteva.
Tacno,kralju,ultrazvuk ima pravo na svoje misljenje ali nije u pravu,ne zna o kakvoj se limuzini radi u odnosu na Zastavu 101,koja se i danas na nasu sramotu i zalost proizvodi.
Uostalom,to i nije socijalisticki auto kao Volga,Moskvic,Trabant,nego italijanski Fiat 125.
125pz koji je na zalost Zastava kratko proizvodila imao je 1.500 m3.
A koju to opremu 125pz u odnosu na 125p nije imao?Elektricne podizace stakala,klimu ;) ?

Prilozi

• lad23i.jpg
    lad23i.jpg
    23 KB · Pregleda: 69

Back