Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Jesi sigurna da ti je mlecni?
ja sam zadnji izvadila sa 8 godina
Da. Znam da mi nije ispao a i snimala sam proletos.
Uostalom, ne bih napisala da jeste kad ne bih bila sigurna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imala si 2 godine, a tek si prohodala :|

Najranije secanje...
prekjuce sam vozio bajs...
Ja se secam kako sam ispsovao onog docu sto me shopio po doopetu kad sam se rodio... a tako sam bio lepo spaaaavaooo... jao majku mu, kad se setim samo. I secam se njegove zabezeknute face kad sam mu onako naopacke okrenut odbrusio: "What's up doc? Nisi nikad video bebca kako prica ko mator!" Dobro me na glavu nije ispustio od shocka... A jedna sestra tu stoji i jedva prozborila, nesto u fazonu, a gde si ti sve to vec naucio... ja reko pa prisluskivao sam moje kroz kevin stomak, odakle bih... a kevaaaa u zemlju da propadne... ma show...
svi su se smejali ....a posto sam ja shvatila da je to njima smesno ja sam jos jednom umocila glavu ali ovaj put jos dublje tako da su mi bukvalno skidali tortu sa glave.... kada gledam sliku na kojoj sam tako umazana sita se ismejem... 

Uf, ja sam bila mnogo srecjna kad mi se rodila sestra (chetiri i po) i dala sam joj ime i mislila sam da cjemo brzo mocji zajedno da se igramo, a kad su svi rodjaci i prijatelji pocheli da dolaze bila sam SHOKIRANA shto je taj bebac u centru pazhnje, a ne ja tako lepa i pametna.Sećam se kada su mi doneli sestru iz porodilišta, imala sam oko 3, 5 godina, a nisam smela da joj priđem, plašila sam se da joj ne uradim nešto![]()

a to sam viđela na onom crtanom, čini mi se da se zvao ''Iznogud'', pa onaj čarobni ćilim na kojem on leti..
kad se sjetim još nekih izuma, pisaću.. a ima ih još dostaaaa..
Uf, ja sam bila mnogo srecjna kad mi se rodila sestra (chetiri i po) i dala sam joj ime i mislila sam da cjemo brzo mocji zajedno da se igramo, a kad su svi rodjaci i prijatelji pocheli da dolaze bila sam SHOKIRANA shto je taj bebac u centru pazhnje, a ne ja tako lepa i pametna.![]()

, sto mi ne daas bubamaru ... xa xa
ja se sjecam kad sam imala mozda 3-4 godine i nagovorili me moji da zovem elektro da pitam kad ce doci struja...jednom sam i sama nazvala komsinicu,znaci - okrenula broj i pricala...svi su se cudili otkud ja to znam
sa 3.5 godine sam naucila citati.iz cista mira sam procitala -SKOLA- na nekoj tabli...![]()