MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Ja se secam mog kuma iz francuske koji me je krstio kako mi je donosio kinder jaja dok sam bila mala,a poginuo je kad sam napunila 2 godine.
((
((Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
((
Ma Summer of '69 je bilo zakonmare34:jos jedno legendarno secanje, leto 88...

meni moja baka.... al nema je vise.....Lucky girl:eh da i secam se mog strica,on je najlepsi deo mog detinjstva![]()
pa ni mog strica nema,poginuo jenewerna_beba:meni moja baka.... al nema je vise.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Shinoda:Najranije secanje mi je dan kada mi je umro cale.. Bilo je to 14.04.1991 tada sam imao nepune 3 godine i secam se sebe u svom krevetu, pune sobe komsija i kewe kako osluskuje caletov grudni kos ne bi li cula puls...![]()
![]()

Shinoda:Najranije secanje mi je dan kada mi je umro cale.. Bilo je to 14.04.1991 tada sam imao nepune 3 godine i secam se sebe u svom krevetu, pune sobe komsija i kewe kako osluskuje caletov grudni kos ne bi li cula puls...![]()
![]()
JbgAvet:to je bas najtuznije secanje ......![]()
bar ga se nekako secam...jel nije tajna?sofffy:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja necu ni da se prisjecam smrti mog tate...jos sebe krivim sto nisam bila tu...

![]()

jbg, nego moram da se ispravim bio je 07.14.1991...Lucky girl:
kako 14?Shinoda:jbg, nego moram da se ispravim bio je 07.14.1991...![]()