Najranija secanja

meni je , jedna od , najlepsih iz detinjstva , to sto moj brat , kad god dodje iz skole iz pg , a posle i sa faksa , dobije pare za dzeparac , pa ne potorsi to , nego kupi meni i bratu po jedno kinder jaje :cry:

ja sam tada bio najsrecniji .....

i sad kad se setim ...... , nekako mi tuzno ...... :?

jos jedno legendarno secanje, leto 88 u karinu blizu zadra, kod tetke i tece:
ja kao mali genije sam pamtio tablice automobila i teca da me zajebe i pita me koja je registracije spv, ja ko iz topa sekespekes varos, kad su svi prisutni prasnuli u smeh, to je bilo legendarno
pa istog leta kad su me vodili da plivam i ja cimo tecu i kaze cale, sta cimas tecu vidis da je mator ko biblija................
secam se da sam upoznao nekog lika moje godiste iz zagreba i da me je poprsko, pa ga je mama izgrdila zbog toga i rekla sto prskas ovog bracu i tako smo se zagotivili i zvali jedan drugog braca...........
secam se kad sam grizao staklene case tada, pa su mi davali iz lonceta da pijem vodu.............
jos se secam kad je teca sekao nokte i secam se njegovog fice naravno tek se rodio a opsednut kolima, benzin u krvi, steta sto se nisam prijavio kao mladji za auto trke................

Ja se secam mog jedinog letovanja kad sam bila sama sa tatom,pa nisam htela da se kupam,pa sam se stalno nesto durila...znam da sam stalno padala na kolena ispred jedne radnje,i uvek su mi bila sva u oziljcima....a secam se i mog prvog decka,iz vrtica,kad sam imala neke 3 godine...zvao se Vuk...pa smo stalno zajedno spavali popodne... :-D
pa se secam da su mi drugari iz vrtica napravili spomenar kada je trebalo da se odselim u drugi deo BG-a...ah....pa voznje bicikla po bloku 29...kad zamalo jednog ciku nisam oborila vozajuci bicikl oko njega...
poslednje nove godine u starom stanu...na NBG...

Moje najranije sećanje je kada sam kao mali, kontam jedno 3 godine dobio alergijsku reakciju na penicilin i počeo da se gušim. Moja keva me je nosila, i upala u taxi. Sećam se zelenog svetla. Vozač je rekao sreća da su sva svetla na semaforu zelena. Od Satelita, do dečije bolnice SVA svetla na semaforima bila su zelena, a ima pun ****** semafora do tamo. Taj dan me je samo Bog spasio...
Nije neko hepi sećanje ali je*i ga.

Moga da se pohvalim 8) da sam sa 4 godine znao da čitam i da sam znao engleski Alfabet. 8) Hodao sam sa manje od jedne godine, i to sam TRČAO! Pa sam se zakucao u sto i još imam ožiljak na glavi :lol:

Najranije secanje mi je dan kada mi je umro cale.. Bilo je to 14.04.1991 tada sam imao nepune 3 godine i secam se sebe u svom krevetu, pune sobe komsija i kewe kako osluskuje caletov grudni kos ne bi li cula puls... :evil: :cry:

ja se secam mraka...i da sam se plasila strasno i da sam stalno zvala tatu i pitala ga banalna pitanja koja on nije razumeo...i tako se secam samo stvarni koje su se desavale kad sam trebala da spavam...i onda su mi rekli da je to pocelo kad sam imala godinu i po...
a bukvalno svih dogadjaja se secam od moje druge godine...mozda dve i po...i secam se da mi je to bio jedini put da sam otisla na zimovanje na kopaonik...i secam se neke svadje...i kako je sestra dobila barbiku koja prica...a ja nekog plisanog konja...i sve sto se desavalo na kopaoniku...kad sam imala 2 i po godina i od tada sve pamtim...

Shinoda:
Najranije secanje mi je dan kada mi je umro cale.. Bilo je to 14.04.1991 tada sam imao nepune 3 godine i secam se sebe u svom krevetu, pune sobe komsija i kewe kako osluskuje caletov grudni kos ne bi li cula puls... :evil: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ja necu ni da se prisjecam smrti mog tate...jos sebe krivim sto nisam bila tu...

Lucky girl:
jbg, nego moram da se ispravim bio je 07.14.1991...
icon_redface.gif

Back