pava
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
blizanac i strelac :shock: vazilady me:blizanac, mozda strelac... ovan ne, bar ja za sebe ne mislim da sam prilagodljiva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blizanac i strelac :shock: vazilady me:blizanac, mozda strelac... ovan ne, bar ja za sebe ne mislim da sam prilagodljiva
ma,bilo kako bilo postavila si pitanje,a i dala si na njega odgovor,tako da nema potrebe da razglabamo dalje.Margott:...koji znak po vama najlakshe opstaje u svim uslovima... po mom iskustvu su to ovnovi, kao korov... gde god da ih bacish, opstaju... poseduju veliku sposobnost regeneracije... ali mana im je shto su, pored svega ovoga, usled i najmanjeg nezadovoljstva, skloni destrukciji i autodestrukciji..
taj fazon :wink:Margott:ma ja reko da vidim ostale... al nisam ni morala...
LPhoklica:OVAN nije zemljani znak!!!
Maltene celokupna moja familija su ovnovi (manji deo i bikovi), govorim o ovnovima iz čistog iskustva. Ko govori o emocijama? Svi koje znam su čak preterano emotivni i ne libe se da to stave do znanja, nisu PRILAGODLJIVI jer su tvrdoglavi i kad im nešto uđe u glavu vrlo se teško toga odriču.Margott:lexo, ne da nemash pojma nego uzas... da znash i jednog ovna ne bi prichao/la ovo shto prichash... kad kazem prilagodljiv, ne mislim na znak operisan od emocija koji na tom polju i nema razlog za brigu... mislim na znak koji je ima i svest i emocije i izlazi na kraj s tim... vodolije i blizanci nemaju veze sa emocijama pa izgledaju snalazljivo, ribe su, kao i sama zivotinja slinave i ljigave... shkorpije okovane sujetom.. a ti meni prichaj o ovnu, pa i o biku...
Ma, nemoj pričati...LPhoklica:OVAN nije zemljani znak!!!
Lexa:Zemljani i vatreni znaci su sve osim prilagodljivi. I prvom redu OVNOVI, bikovi i jarčevi (valjda zbog rogova :shock: ).
Vodeni znaci su PRILAGODLJIVIJI, neki manje, neki više, vazdušni, tja, ne znam ih mnogo.
Margott:blizanci, mozda kad bi manje lagali...
Ili kad biste mozda pokusali da ih shvatite...!Uostalom sta se toliko uhvatili za blizance??Imaju svojih mana i vrlina bas kao i svi ostali znaci!pava:Margott:blizanci, mozda kad bi manje lagali...8)
Slazem se sa tobom :wink:Margott:zamisli, dupli ovan sam... i da, ja sam prichala o ljudima, koji su odredjeni horoskopski znak.. shto recimo vodi do toga da, ako imash vishe ljudi, pa lepo uporedish njihove profile i horoskopske znake, dodjesh do nekih zakljuchaka... osobine koje se ponavljaju i uochavaju postaju karakteristike...
o,da...malo vishe iskrenosti..Margott:blizanci, mozda kad bi manje lagali...
Pozdrav od duplog ovna za duplog ovna.Auuu koji rogoviMargott:zamisli, dupli ovan sam... i da, ja sam prichala o ljudima, koji su odredjeni horoskopski znak.. shto recimo vodi do toga da, ako imash vishe ljudi, pa lepo uporedish njihove profile i horoskopske znake, dodjesh do nekih zakljuchaka... osobine koje se ponavljaju i uochavaju postaju karakteristike...