Najprilagodljiviji znak?!

Margott:
...koji znak po vama najlakshe opstaje u svim uslovima... po mom iskustvu su to ovnovi, kao korov... gde god da ih bacish, opstaju... poseduju veliku sposobnost regeneracije... ali mana im je shto su, pored svega ovoga, usled i najmanjeg nezadovoljstva, skloni destrukciji i autodestrukciji..
ma,bilo kako bilo postavila si pitanje,a i dala si na njega odgovor,tako da nema potrebe da razglabamo dalje.
ovnovi,definitivno!

lexo, ne da nemash pojma nego uzas... da znash i jednog ovna ne bi prichao/la ovo shto prichash... kad kazem prilagodljiv, ne mislim na znak operisan od emocija koji na tom polju i nema razlog za brigu... mislim na znak koji je ima i svest i emocije i izlazi na kraj s tim... vodolije i blizanci nemaju veze sa emocijama pa izgledaju snalazljivo, ribe su, kao i sama zivotinja slinave i ljigave... shkorpije okovane sujetom.. a ti meni prichaj o ovnu, pa i o biku...

Margott:
lexo, ne da nemash pojma nego uzas... da znash i jednog ovna ne bi prichao/la ovo shto prichash... kad kazem prilagodljiv, ne mislim na znak operisan od emocija koji na tom polju i nema razlog za brigu... mislim na znak koji je ima i svest i emocije i izlazi na kraj s tim... vodolije i blizanci nemaju veze sa emocijama pa izgledaju snalazljivo, ribe su, kao i sama zivotinja slinave i ljigave... shkorpije okovane sujetom.. a ti meni prichaj o ovnu, pa i o biku...
Maltene celokupna moja familija su ovnovi (manji deo i bikovi), govorim o ovnovima iz čistog iskustva. Ko govori o emocijama? Svi koje znam su čak preterano emotivni i ne libe se da to stave do znanja, nisu PRILAGODLJIVI jer su tvrdoglavi i kad im nešto uđe u glavu vrlo se teško toga odriču.
Ako si pitala za SNALAŽLJIVOST (koja im takođe nije jača strana) trebala si upotrebiti tu reč.
Mora da si veoma zainteresovana za horoskop, dok sa onakvim žarom pričaš o ljudima (jer, to su ljudi, ne znaci), mislim na "ljigave" vodolije...
Živo me interesuje šta si ti u horoskopu, nadam se da ćeš mi reći. Tipujem na jarca, ovna ili bika (nešto rogato, mislim, bez namere da vređam...) :?: :?: :?:

zamisli, dupli ovan sam... i da, ja sam prichala o ljudima, koji su odredjeni horoskopski znak.. shto recimo vodi do toga da, ako imash vishe ljudi, pa lepo uporedish njihove profile i horoskopske znake, dodjesh do nekih zakljuchaka... osobine koje se ponavljaju i uochavaju postaju karakteristike...

A sta je sa mnom, ja sam vaga. iako su mi rekli da naspram drugih imam svoj stav. Ali i ja moram imati vremena da razmislim o svemu. Ponekad samu sebe nerviram sa time. I iskreno receno hiljadu puta su mi se ljudi popeli na glavu jer sam se suzdrzala od komentara da ih ne uvredim.A mene je valjda vise boljelo nego onaj koga sam uvredila. no ucim se, do kraja zivota valjda i hocu nauciti :?

A najprilagodljiviji, u kom smislu?
Emotivno, poslovno, socijalno?
Pa onda.. da li je prilagodljiv onaj ko se povija kako koji vetar dune, klima glavom i aminuje, pa ga društvo prihvati jer jednostavno - ne smeta...? Ili je prilagodljiv onaj ko uspe sebe da pronadje u ovom društvu, gura i nize uspehe na svim poljima bilo uz kompromise, bilo uz sukobe...

Margott:
zamisli, dupli ovan sam... i da, ja sam prichala o ljudima, koji su odredjeni horoskopski znak.. shto recimo vodi do toga da, ako imash vishe ljudi, pa lepo uporedish njihove profile i horoskopske znake, dodjesh do nekih zakljuchaka... osobine koje se ponavljaju i uochavaju postaju karakteristike...
Pozdrav od duplog ovna za duplog ovna.Auuu koji rogovi :lol: Ja za sebe mogu reci da sam prilagodljiva na situacije, ali ne bas i na ljude.Nastojim da izbjegnem one koji mi ne odgovaraju,radije, nego da se sukobljavam s njima.
Odgovor na temu hm mozda strelac ili lav.

Back