Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.948
Nije mnogo ni 15, a ni 25, šta te briga.Мени се исто свиђа 5 јако...
Али мислим да нисам довољно препотентан за 5...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mnogo ni 15, a ni 25, šta te briga.Мени се исто свиђа 5 јако...
Али мислим да нисам довољно препотентан за 5...![]()
Nije mnogo ni 15, a ni 25, šta te briga.![]()
Vi žene muškarcima. Međusobno ne važi, a već da se muškarcima strogo broji, to već naravno, kako bez toga?Te cifre… to je kao kad te neko pita za 156 decimalu broja Pi… niti se zna niti se o tome govori![]()
Vi žene muškarcima. Međusobno ne važi, a već da se muškarcima strogo broji, to već naravno, kako bez toga?
Ne pita nego se interesuje okolo, kao da ne znamo.Žena koja pita tako nešto- nije žena nego devojčica.
najbolje je ne petljati se sa zenama ozbiljno, samo pojebes radi zdravlja i to je toNije svejedno znaci
sve je mnogoNije mnogo ni 15, a ni 25, šta te briga.![]()
Onda idi na nulu.sve je mnogo
pa to je idealno ali nije bas moguce u mom slucajuOnda idi na nulu.![]()
Да нису излизане све рупице и ок.pa to je idealno ali nije bas moguce u mom slucaju
ali svakako sve je mnogo
Ајде прегледаћу да ли постоји нека научна истраживања ал моје је неко мишљење да нема неког посебног броја. Требало би бити неколико, то сигурно, да људи схватњ шта желе, шта не желе, шта могу а шта не могу да трпе...Eno na Krsti među vestima za danas bila neka statistika šta su ljudi govorili o najpoželjnijem broju partnera pre braka.
Za žene kažu max 14 a za muškarce max 15...
Koji je vaš magični broj?
Postoji li broj preko kojeg ne idete?
Recimo imao si 16? Ajde makac
Znam ovde neke sa brojem zero.
Optimalan broj? Meni je recimo 25
Ni više ni manje
![]()
Ma puno je brate 25. To je prejahano do jaja. Pa to je vod ljudi. Ja sam imao curu kojoj sam bio 26ti i nije bila normalna u glavi sto se tice odnosa musko zensko. Niti je postovala sebe niti mene. To su jakare. To nije za brak,Eno na Krsti među vestima za danas bila neka statistika šta su ljudi govorili o najpoželjnijem broju partnera pre braka.
Ni više ni manje
![]()
Ti imas minimum? InteresantnoАјде прегледаћу да ли постоји нека научна истраживања ал моје је неко мишљење да нема неког посебног броја. Требало би бити неколико, то сигурно, да људи схватњ шта желе, шта не желе, шта могу а шта не могу да трпе...
Сигурно да је то боље него одма се узети, али, нврјм да има неког магичног броја. Све зависи , ал ај рецимо од 3 до 5 као минимум
Опет кажем, не мора бити, све је индивидуални, ал кад већ пита за бројку, то је то отп.Ti imas minimum? Interesantno
Паула налећех данас на сенсејев пост и студију која говори како што мањи број односа пре брака - то је брак срећнији. Оставио сам тамо и неко своје мишљење и теорију, мрзи ме сад да копирамEno na Krsti među vestima za danas bila neka statistika šta su ljudi govorili o najpoželjnijem broju partnera pre braka.
Ni više ni manje
![]()