Najpopularniji Tadić, raste rejting LDP

E ljudi jel' znate da Tadic ima MySpace... :D

http://www.myspace.com/boris_tadic

Do jaja ga napravio, a slusa i dobru muziku. :D
Go, Tadic, Go!
Music:rem, courtney love, kurt cobain, prodigy, chemical brothers, sting, the beatles
Movies: kazablanka, do poslednjeg daha, dorucak kod tifanija, svi predsednikovi ljudi, trejnspoting
:lol::lol:Tadicu legendo ima opet da glasam za tebe :mrgreen::mrgreen:

Jes', jes', narocito onomad pred prosle parlamentarne izbore, kada su predvideli da ce SRS da osvoji 40% i da ce moci da izboksuje parlamentarnu vecinu sa SPS-om. To im je bio jedan od svetlijih trenutaka.

Rekao sam kad namjerno ne brljave... rekli su i da je ustavni referendum prosao, a nije, odnosno jeste jer se kralo i ubacivalo sakom i kapom, a njihovi rezultati pokazali da nije, pa su onda nastimali da budu blizu zvanicnih...

Nije po Erejzeru, nego po CESIDu, u principu CESID ima uvijek najbolje analize, samo ako su dobro prenesene u medijima i nije nesto brljavljeno.

Agencije za istrazivanja javnog mjenja uzimaju po nekoliko hiljada eura za jedno istrazivanje na uzorku od 1000 ljudi, a podatke ukucavaju u kompjuter, odnosno softver napravljen za to.

CESID sa druge strane racuna pjesaka, mnogo bolje odredjuje stratume i slicno, da ne ulazim u dublju problematiku. Kod mene na faksu rade slicna istrazivanja trzista, pjesaka znaci, olovka i papir, kao i CESID, i najskuplji su u gradu, a mlate samo takvu lovu, jer imaju najtacnije procjene. Pri tome ovi moji nemaju kapaciteta da naprave ovakvo jedno istrazivanje.

Тешко ће твој ЛДП од 5.3% које је добио заједно са Чанком стићи до 9% сам.

А да притом и ДС ојача. По многим проценама ДС и ЛДП имају заједно колико и радикали.

ДСС вероватно има стабилно политичко тело, мада се многи слажу да је управо њихово бирачко тело највећа мистерија.

Са друге стране партије о којима се много мање приче, тј. Г17+ и СПС су били много испред ЛДП.

Сада и једна и друга имају много мање. Мало је нереално, поготово за СПС.

Back