Najpopularniji Tadić, raste rejting LDP

izbora u decembru ne može biti nikako, ali mogu biti raspisani
sačekaće svet da pobedi Tadić pa će onda priznati Kosmet8)

pa tadic je trazio da se prekrsi ustav i da se izbori raspisu 9 decembra. nemoj sad da se pravis lud.

i ako znamo da po ustavu izbori treba da se RASPISU do kraja decembra a da je zakonski rok za odrzavanje izbora mart sledece godine. Tadicu se zurilo da ga ne omete odluka NATO pakta o cepanju Srbije jer zna da ce to u SRbiji izazvati antinatovsko i antitadicevsko-kvislinsko raspolozenje 8-)

pa tadic je trazio da se prekrsi ustav i da se izbori raspisu 9 decembra. nemoj sad da se pravis lud.

i ako znamo da po ustavu izbori treba da se RASPISU do kraja decembra a da je zakonski rok za odrzavanje izbora mart sledece godine. Tadicu se zurilo da ga ne omete odluka NATO pakta o cepanju Srbije jer zna da ce to u SRbiji izazvati antinatovsko i antitadicevsko-kvislinsko raspolozenje 8-)

:grin::grin::grin::grin:
kako ti nemaš pojma
znači, ako bi se izbori održali u decembru bio bi prekršen Ustav
idi Jerry juri prasići po dvorište mani se tumačenja ustava:grin::grin::grin:
a rekao sam da sa njim neću više diskutovati....

Član 3. Ustavnog Zakona za sprovodjenje Ustava Republike Srbije

Izbore za narodne poslanike u Narodnoj skupštini raspisaće predsednik Republike, tako da se održe najranije u roku od 60, a najkasnije u roku od 120 dana od dana stupanja na snagu ovog zakona.
Izbore za predsednika Republike raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu poslednjeg od zakona kojima se uređuju položaj i izbori za predsednika Republike, odbrana i Vojska Srbije, spoljni poslovi i službe bezbednosti.
Izbore za poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodina raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu zakona kojim se uređuje teritorijalna organizacija Republike Srbije.
Izbore za odbornike u skupštinama jedinica lokalne samouprave raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu poslednjeg od zakona kojima se uređuju teritorijalna organizacija Republike Srbije, lokalna samouprava, lokalni izbori i položaj glavnog grada.

Ja sam našla ovo, možda.... šta možda?

Član 3. Ustavnog Zakona za sprovodjenje Ustava Republike Srbije

Izbore za narodne poslanike u Narodnoj skupštini raspisaće predsednik Republike, tako da se održe najranije u roku od 60, a najkasnije u roku od 120 dana od dana stupanja na snagu ovog zakona.
Izbore za predsednika Republike raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu poslednjeg od zakona kojima se uređuju položaj i izbori za predsednika Republike, odbrana i Vojska Srbije, spoljni poslovi i službe bezbednosti.
Izbore za poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodina raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu zakona kojim se uređuje teritorijalna organizacija Republike Srbije.
Izbore za odbornike u skupštinama jedinica lokalne samouprave raspisaće predsednik Narodne skupštine, do 31. decembra 2007. godine, odnosno najkasnije u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu poslednjeg od zakona kojima se uređuju teritorijalna organizacija Republike Srbije, lokalna samouprava, lokalni izbori i položaj glavnog grada.

Ja sam našla ovo, možda.... šta možda?

pa eto sama si dala odgovr na to pitanje. zakonski rok za raspisivanje izbora je decembar ove godine. izbori se odrzavaju najkasnije 60 dana od raspisivanja istih a najranije ja mislim 30 dana jer pre toga nije moguce organizovati celu pricu.

tadic hoce sad da raspise izbore 1 decembra a da ih odrzi najkasnije 9tog.

zasto?

odgovor je jasan.

Boris Tadic i DS spremaju izdaju Srbije i Kosova i znaju da ako izbori budu odrzani nakon tog njihovog cina da ce ih to kostati vlasti i izgubice izbore 8-)

zato se tadicu toliko zuri da se izbori odrze pre resavanja statusa kosova

pa eto sama si dala odgovr na to pitanje. zakonski rok za raspisivanje izbora je decembar ove godine. izbori se odrzavaju najkasnije 60 dana od raspisivanja istih a najranije ja mislim 30 dana jer pre toga nije moguce organizovati celu pricu.

tadic hoce sad da raspise izbore 1 decembra a da ih odrzi najkasnije 9tog. zasto?

odgovor je jasan.

Boris Tadic i DS spremaju izdaju Srbije i Kosova i znaju da ako izbori budu odrzani nakon tog njihovog cina da ce ih to kostati vlasti i izgubice izbore 8-)

zato se tadicu toliko zuri da se izbori odrze pre resavanja statusa kosova

E, majke mi, na ovo ne mogu da odgovorim.:shock:

Šta je tebi jasno, to samo ti znaš.

Politika je qrva, al nemorash toliko...

Извињавам се, можда сам стварно претерао, али нервира ме кад неко једноставно сере, и кад му кажеш да сере он ти лупи жиг да си присталица (па још и члан!) нечега за шта ниси. Ено, на некој другој теми нешто сам причао о Банату, и пар ликова ме одмах салетело да сам "Чанковац", "аутономаш", неко је ваљда и извалио да сам Мађар, у чему не видим ништа лоше, али ја то једноставно нисам.

А овде лик нетачно пренесе духовиту изјаву Новака Ђоковића и још јој да неки политички карактер, и кад га исправим пошто се очиглено зајeбао, помиње ми нешто срБско, радикале и централе. Па ако је он толики паћеник да своје место у бирачком одбору или функцију у странци доказује волонтирањем по форумима, има овде и људи што неоптерећени долазе на слободне дискусије. Мислим, то је најлакше. Овамо се критикује Хитлер, а то је била његова идентична стратегија - ко се усуди да критикује нацизам, и то још док су били минорна опозиција, одмах је или Јевреј, или ради за Јевреје. Не волим искључивост. Сад ја, као, треба да причам колико "мрзим" радикале, и какве сам непријатности имао са неким њиховим ликовима на локалу. 'Оћу, баш ме брига.

Извини ти ако си присталица ЛДП-а и ако сам нанамерно "поткачио" нешто што нисам требао, јер стварно нисам то хтео.

Браво Боги...све више ме одушевљаваш... :wink::lol::lol:[/COLOR]

Еј, хвала Сандрина. Ово је већ други-трећи пут да ме хвалиш, а никад ти ни не одговорим. Кад год се укључим да видим ко је шта одговорио, оно 5-6 нових страна, па и заборавим шта сам све прочитао.

:lol::lol::lol::cry: Da li da se smejem, ili da plačem.:lol:

Poštovana Registra znam da imaš jasan stav i orijentaciju i da tvoje "mišljenje" nije u ovakvom obilježju ugrađeno.;)

27wsls1.jpg

Pre neki dan radila sam sa ortakom anketu u isključivo 4.godini gimnazije,tema je bila-opšta inform. i mišljenje mladih o tenutnim političkim zbivanjima u Srbiji....80%odgovorio je da je NEZADOVOLJNO trenutnom vlašću...šta to nam govori?....OKo 60% je za priključenje EU.....94% NE želi ocepljenje Kosova,isto tako ni priključenje vojske u NATO.....

Back