Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.698
To je sin diktatora, zašto bi on išao u zatvor?Ваљда би био у затвору да се дружио са Вељом невољом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sin diktatora, zašto bi on išao u zatvor?Ваљда би био у затвору да се дружио са Вељом невољом?
Аха, ти си од оних који би да васпитава и туђу децу, вероватно прутом.
Ово што радите је ружно.
Sram te bilo.Није.
Нема веће политике у једном друштву од породице!
Para se odreći neceСве побројани Шарлатана до Шарлатана... што је рекао Кисинџер 2012, у Западном Свету нема више озбиљног и респектабилног државника.
Надам се да ће се њихова деца одрећи својих родитеља и самоваспитати, али сумњам...
Para se odreći nece
Znam sta je. Za razliku od tebe.Ти не знаш шта је Васпитање, као и многи постмодерни форумаши...
Иди ради неке друге ствари...![]()
10 sklekova i za po minute uz konopac, pa ko to može danasDanilo, ako taj moze da uradi 10 sklekova i popne se uz konopac za 30 sekundi...to je bio test u JNA...pogledaj kakvu facu ima, kao malcanski berberin iz mladjih dana...a Aleksandar je stvarno umoran od arbajta, mada meni izgleda uplasen za svoju bulju
Allaha mi svemoguceg...treba samo vezbatti i jednog dana biti u top formi10 sklekova i za po minute uz konopac, pa ko to može danasPravo da kažem, tj napišem, ja sam tešku muku mučio da se popnem kratkim konopcem u vodenom parku do vrha tobogana pa se onda spusti. Takodjer sam muku mučio da preletim u Tarzan stilu valjda dva metra mora. Uspio sam ali sam se prethodnih par puta dobro izubihao. Diva od 9- 12 godina su bila bolje od mene i usput su mi se rugali.
Nego jeli mislite da Aleksandar priprema Danila za nasljednika? Ako da, oće li to biti po sjevernokorejsko/ sirijskom modelu, ili će biti proglašena monarhija?
Ovde se pljuje po danilu, a mladić uopšte nije ružan ne mora značiti uopšte da je priglup ili debil
Браво капетане.Danilu je teret što je sin precjednika. Onda sav prljavi veš vučica gurate njemu i odma vam je i on ružan odvratan i glup.
Mladić nije ružan i svom ocu je najlepši što je normalno. Za razliku od marka miloševića koji je maltretira građane požarevca, tukao mladića koji je razrok ismevao mu se, muljao sa krimos ima otvarao bambilende...danilo je sasvim druga priča bar nema to. Uostalom vučić ima djecu a njih bi trebalo izuzeti u mržnji ili ne prihvatanju vučica.
Monarhija. To je u srpskoj tradiciji, a i Vučić je dobar sa Britancima.
не само 'србска традиција' су монархистичке борбе
чији цех не плаћају 'њихова' деца
Danilu je teret što je sin precjednika. Onda sav prljavi veš vučica gurate njemu i odma vam je i on ružan odvratan i glup.
Mladić nije ružan i svom ocu je najlepši što je normalno. Za razliku od marka miloševića koji je maltretira građane požarevca, tukao mladića koji je razrok ismevao mu se, muljao sa krimos ima otvarao bambilende...danilo je sasvim druga priča bar nema to. Uostalom vučić ima djecu a njih bi trebalo izuzeti u mržnji ili ne prihvatanju vučica.најду за себе најбољше