"Najponosniji tata na svetu": Vučić objavio prelepu fotografiju sa sinom Danilom

Car koji je inace mag marketinga je imao ideju i lepo dogovorio sa Danilom da ovaj malo prodje tu i sluzi politicare vinom, da ga kamere snime i da to bude pun pogodak za plebs....Medjutim sinu se to nije svidelo, gledao je da izbegne i nije hteo da pripomogne nimalo u sluzenju gostiju... U Caru je kuvalo sve vreme, bio je besan na svog sina i svo vreme je mislio kada ce ovaj da se prihvati posla i da uzmu te poene na dlanu...Kako se Danilo pravio lud, Car vise nije mogao da ceka, stavio je svoga sina u zamku(mag je to) i pred svima javno rekao : "Ajde sine sta si se ulenjio, uzmi i posluzi goste".... I tako je nas Car ipak ostao visoko u ocima naseg plebsa.... Prekorio je sina, koji nije nasao za shodno da se ponese kao domacin...Jos jedan brilijantni potez ! Bravo!

5EFED53F-B472-4455-B6AE-5166C4756152.png

I deda je ponosan

Аха, ти си од оних који би да васпитава и туђу децу, вероватно прутом.

Nisam ja supermen, ali neka lakša katastrofa, створиће нови ред и поредак, где ће поново да избије сталеж моралних, способних, јаких, часних, итд...

Овај сталеж неодговорних, среброљубивих, частољубивих, неспособних дијаболика не може васпитати своју децу, јер су сами неваспитани.

Danilu je teret što je sin precjednika. Onda sav prljavi veš vučica gurate njemu i odma vam je i on ružan odvratan i glup.
Mladić nije ružan i svom ocu je najlepši što je normalno. Za razliku od marka miloševića koji je maltretira građane požarevca, tukao mladića koji je razrok ismevao mu se, muljao sa krimos ima otvarao bambilende...danilo je sasvim druga priča bar nema to. Uostalom vučić ima djecu a njih bi trebalo izuzeti u mržnji ili ne prihvatanju vučica.

Све побројани Шарлатан до Шарлатана... што је рекао Кисинџер 2012, у Западном Свету нема више озбиљног и респектабилног државника.

Надам се да ће се њихова деца одрећи својих родитеља и самоваспитати, али сумњам...

Poslednja izmena:
Није.

Нема веће политике у једном друштву од породице!
Sram te bilo.

Porodica jeste temelj društva i tvoji britanski ktitori sve čine da je uruse time ruse društvo i neku državu tim svojim novim pravilima zakonima, recimo gej pričom I štošta oko omalovazavanja roditelja...

Ovde se pljuje po danilu, a mladić uopšte nije ružan ne mora značiti uopšte da je priglup ili debil, I ne treba ga vređati samo zato jer je ne birajući roditelje ispao sin precjednika

Mržnja iz vas koja nema granice je dokaz da ste rulja bez repa i bez časti i obraza

Све побројани Шарлатана до Шарлатана... што је рекао Кисинџер 2012, у Западном Свету нема више озбиљног и респектабилног државника.

Надам се да ће се њихова деца одрећи својих родитеља и самоваспитати, али сумњам...
Para se odreći nece

Dal neko spominje članka i njegovog sina?
Recimo taj sin je živeo sa majkom, jer je prasac nije ženio, kada se u javnosti saznalo za to on je odjednom postao otac i preko veza u sudu i politici oteo starateljstvo majci... A potom ga voda po elitnim radnjama ns, i kupi mu recimo sat koji košta preko 1000 e... Iskesira tek tako...

Poštenjacine jel de...

I ja opet ne pljujem tog malog nije on kriv.

Danilo, ako taj moze da uradi 10 sklekova i popne se uz konopac za 30 sekundi...to je bio test u JNA...pogledaj kakvu facu ima, kao malcanski berberin iz mladjih dana...a Aleksandar je stvarno umoran od arbajta, mada meni izgleda uplasen za svoju bulju
10 sklekova i za po minute uz konopac, pa ko to može danas🤔🤔 Pravo da kažem, tj napišem, ja sam tešku muku mučio da se popnem kratkim konopcem u vodenom parku do vrha tobogana pa se onda spusti. Takodjer sam muku mučio da preletim u Tarzan stilu valjda dva metra mora. Uspio sam ali sam se prethodnih par puta dobro izubihao. Diva od 9- 12 godina su bila bolje od mene i usput su mi se rugali.

Poslednja izmena:
10 sklekova i za po minute uz konopac, pa ko to može danas🤔🤔 Pravo da kažem, tj napišem, ja sam tešku muku mučio da se popnem kratkim konopcem u vodenom parku do vrha tobogana pa se onda spusti. Takodjer sam muku mučio da preletim u Tarzan stilu valjda dva metra mora. Uspio sam ali sam se prethodnih par puta dobro izubihao. Diva od 9- 12 godina su bila bolje od mene i usput su mi se rugali.
Allaha mi svemoguceg...treba samo vezbatti i jednog dana biti u top formi

Danilu je teret što je sin precjednika. Onda sav prljavi veš vučica gurate njemu i odma vam je i on ružan odvratan i glup.
Mladić nije ružan i svom ocu je najlepši što je normalno. Za razliku od marka miloševića koji je maltretira građane požarevca, tukao mladića koji je razrok ismevao mu se, muljao sa krimos ima otvarao bambilende...danilo je sasvim druga priča bar nema to. Uostalom vučić ima djecu a njih bi trebalo izuzeti u mržnji ili ne prihvatanju vučica.
Браво капетане.

Mladić nije ružan i svom ocu je najlepši što je normalno. Za razliku od marka miloševića koji je maltretira građane požarevca, tukao mladića koji je razrok ismevao mu se, muljao sa krimos ima otvarao bambilende...danilo je sasvim druga priča bar nema to. Uostalom vučić ima djecu a njih bi trebalo izuzeti u mržnji ili ne prihvatanju vučica.најду за себе најбољше

Мјок

За многе Србске таште баш он је прилика да им кекрке добију најбоље за себе

Back