najopasnije na internetu

Jedino sto ne radim na netu je virtuelno flertovanje, a sve ostalo isto kazem i pisem i na netu i u RL.
Zanimljiva razlika je u tome da sam zbog pisanja na netu upala u makaze demonkrackog bezakonja, a zbog trtljanja u RL nikad nisam imala neprijatnosti. Verovatno ih vise boli pismena forma. :zper:

apsili te nesto?! pa kako preko neta... zar nije to i po zakonima jos slobodno

da li vi na internetu imate osecaj virtuelnog... to jest da postoji vas svet dok ste za kompjuterom

i vas svet kad ste van kompjutera...?

tako da dok ste za kompjuterom vi ste ovakvi onakvi... pisete razna razmisljanja... a uzivo ste mozda drugaciji... medjutim nije dobro ako se ta dva sveta sretnu?

...ako recimo neko s posla zna da vi pisete ovde po forumu kako ste ovo ili ono uradili...
ili ste toliko pazljivi da se nikad ne izlecete...

ili mislite da dobro zamecete tragove... da nema sanse da vas provale

nekada je internet bio alternativa za neku grupu a danas je to sve vise svakodnevna stvar... svako ga ima...

ne znam kako je kad se koristi fejsbuk... evo mozete i o tome ako ste imali prethodno forumasko iskustvo npr... fejsbuk za razliku od ostalog interneta... postoji i slika... dakle poznanici... nije kao forum ili ne daj boze mirc :) gde su najcesce nepoznati ljudi... ono kao usli smo u bar i pokupimo nekog ili on nas...

mozda ovo ne zasluzuje toliko razmisljanja...?
ali ako se sve vise koristi moguce su sve vise i neke zloupotrebe... da treba da se stiti kompjuter itd...

svakako ne zaslužuje toliko razmišljanja...

...nema svetova...kakav si u realu, takav treba da budeš i ovde...inače si folirant...

Ja ni u RL nisam uvek ista, zavisno od okoline i situacije... :think:
pa verovatno ni na forumu nisam baš ista kao u RL...:confused:
Umem ja da budem i fina i drska i da ujedam i da mazim - i ovde i u rl :mrgreen:,
a mislim da bi možda oni koji me poznaju i ovde i uživo mogli bolje da sude o tome

za razliku od svih onih koji su u dlaku isti ovde i u RL, evo ja priznajem da nisam
ovde sam napucana ribetina, kraljica foruma, doktor nauka i guru za flert
u realu sam sredovecna zena za kojom se niko na ulici ne bi okrenuo
ovde mi je jezik do poda, sve ja najbolje znam i svakoga se usudjujem da komentarisem, u realnom zivotu cutim kao mali mis, i sefu, i muzu, i deci, i kolegama, i komsijama, a osvekrvi da ne govorim
prodavacica sam u bio spajzu, muz osim sto mi ne dozvoljava da se vidjam i cujem sa svojim drugaricama forumasicama, ume da me pocasti i ponekom cuskom
ali, sve je to realni zivot...
i zato bogu hvala na ovom virtuelnom svetu, gde ja mogu biti malavelika, a ne ono sto sam svaki dan
zivela iskrenost na forumu!

:hahaha: ovo je odlično, a što je najbolje, možda je čak i istina;)

Back