- Poruka
- 21.848
sta je isto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto neko nosi trenerku po kuci,to je njegov problem.Ali ovo sto se sada prihvatilo,i to kao normalno,to je,da se ulicama naseg glavnog grada,ide obucen
u trenerku!!! Smejurija je,videti nedeljom, "uparadjenu" porodicu,muz zewna i deca,SVI u trenerkama!!! Ljudi,aman! Pa valjda smo i mi Srbi ljudi-trenerka,sama rec
kaze:ODECA ZA TRENING ! To NIJE odeca za setnju ili poslovne sastanke.Ali,sta da kazemo o zenama? Cak i zene srednjih godina,idu ulicom u HELANKAMA
i kratkoj bluzi "do pupka",da im se vidi potpuno otkrivena guza.A da zalost ovog neukusa bude jos veca,te guze su neukusno predimenzionirane.Neznam samo,
zasto nasi modni dizajneri cute,o ovom cudu i neukusu!

Bas me interesuju vasi odgovori na pitanje koje sledi.
Koji odevni predmet ne postoji u vasem ormanu i zasto?
Eto ja na primer MRZIM da nosim sve vrste prsluka zato sto mi ih je mama stalno oblacila kad sam bila mala. Prsluk se jednostavno ne nalazi u mom ormanu i nikad nece. 8)
plisana trenerka i ugg cizme (ili bilo kakva kopija istih), ili "letnje" cizme.
Drgarica sva sretna: -"Kupila sam cizme
"
Htedoh bas ovo da napisemDrgarica sva sretna: -"Kupila sam cizme
" -"Nisi. Kupila si zepe
"
Ne volim stvari koje se presijavaju, kao da su od najlona, one jakne kao kese za smece.
Ne podnosim patike sa platformom.
Lakovanu garderobu ili takve detalje
Dimije i ostale vrecaste stvari.
Kada je zena sva u roze.
Mrezaste carape na minic.
Japanke.
Vestacko krzno.

cizme i kozaBas me interesuju vasi odgovori na pitanje koje sledi.
Koji odevni predmet ne postoji u vasem ormanu i zasto?
Eto ja na primer MRZIM da nosim sve vrste prsluka zato sto mi ih je mama stalno oblacila kad sam bila mala. Prsluk se jednostavno ne nalazi u mom ormanu i nikad nece. 8)
Gumene čizme ne podnosim, ne volim ni totalno ravnu obuću jer je meni lično jako neudobna. Ne volim ni veoma visoke potpetice a ni cipele u tzv. puder boji koju sada svi spominju po časopisima itd. Ne volim preusku ni prekratku odjeću tipa suknjica i tako.... Ne volim garderobu crne boje. Ne volim ni kožnu garderobu a ni prsluke. Ne volim lakovane cipele...

Ne volim vulgarnu i ruznu odecu.
Kao komplet ne simpatisem da vidim farmerice, crnu koznu jaknu, crnu tasnu, crne stikle, zift crnu/blond plavu farbanu kosu i kockasti frenc na rukama.
Ne volim helanke u kojima se trci, ne volim pamucne helanke koje nemaju neku haljinicu preko guze, ne volim kada je garberoba muskobanjasta, kockasta, neoplemenjena isto kao sto ne volim kada vidim devojku koja izgleda kao da je odbegla iz bordela.
Ne volim kada sretnem zenu u godinama koja je umesto stila elegantne dame odabrala utisak odavno ocvale gimnazijake.
Ne simpatisem starije zene koje se trude da izgledaju mladje pa nose tesne farmerice, kais i uvucene bodi majice po pravilu, uz dugacku i suvu kosu.
Ne volim rasne crnke farbane u platinasto plavo.
Ne volim debeljuskaste u kratkom i tesnom jer taaako lice na Moniku Beluci.
Ne volim kada preniske zene nose previsoke stikle pa im iste dodju duze od potkolenice.
Ne simpatisem orjent pa sve sto mi izgleda kao izgubljena trbusna plesacica zaobidjem.
Ne volim muskarce u havajskim gacama.
Ne volim muskarce u pastelnim, tesnim pantalonama.
Ne volim fensi muskarce a ni trenerke mi nisu drage.