Meni je najodvratniji strani medij na srpskom jeziku Radio Slobodna Evropa.Zanimljivo je da su mnoge stanice u Srbiji prenosile ili još prenose njihove emisije.Mnogo više nego emisije Glasa Amerike ili nemačkog radija na srpskom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je najodvratniji strani medij na srpskom jeziku Radio Slobodna Evropa.Zanimljivo je da su mnoge stanice u Srbiji prenosile ili još prenose njihove emisije.Mnogo više nego emisije Glasa Amerike ili nemačkog radija na srpskom.
Зашто брате Данас са овим шљамом?Данас, информер, блиц, ало
Зашто брате Данас са овим шљамом?
A što?N1 definitivno. Pogotovo što ne dozvoljavaju komentare na svom YT kanalu,da im sve po spisku.
Krle, Lazanski i Andjelković su redovno na N1 dok opozicije na pinku nigde.N1 je najodvratniji , i najviše moderisan jednostavno ne dozvoljavaju da se na njihovim medijima čuje bilo šta drugo osim onoga šta propagiraju i čiju politiku vode
Haha, pa većina medija ne dozvoljava komentare. Samo onaj hepi dozvoljava koliko sam video.N1 definitivno. Pogotovo što ne dozvoljavaju komentare na svom YT kanalu,da im sve po spisku.
Hepi loži li loži masu koja ga gleda plus komentare im daje prostora da narod još malo pusti filtera.Većina medija ne dozvoljava a ta večina je tanka možda 60%. Hepi,Sputnik,Pink,Hayat,Atv dozvoljavaju komentare.Haha, pa većina medija ne dozvoljava komentare. Samo onaj hepi dozvoljava koliko sam video.
Sto se za tebe verovatnio ne bi moglo reci ...
Nego , je l` se vratila ?