lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Ne znam Banshee... nisam sigurna da ce tako lako pasti; dobro se secam njihove vladavine, praznih rafova u prodavnicama, goriva iz kantica, kioska koji nicu ko cvece posle kise, plata od 5 maraka, devalvacije dinara 8 puta dnevno, dilera na svakom cosku, obracuna kriminalaca, dizelasa i sponzorusa, celavih krimosa sa celom od dva prsta i bez vrata, sisatih golisavis seljancura koje zavijaju sa svakog drugog tv kanala, penzosa u redovima od 2km za hleb i mleko, prisilne mobilizacije, medijskog mraka, atmosfere sveopsteg straha i beznadja, siromastva.... brrrr stresem se kad se svega setim. Ja nisam u stanju da jos jednom prodjem kroz sve to bez ozbiljnih posledica po moje fizicko i psihicko stanje. Mislim da ni ova nacija to nije u stanju, posebno ako se ima u vidu da vise nema deviza i ustedjevine i SFRJ koja bi mogla da se krcka, nego su se ljudi zaduzivali po bankama samo tako, i ne vidim od cega ce ziveti ako novac koji sada dolazi sa zapada presahne, a to ce se desiti sasvim sigurno. Svesce nas na humanitarnu pomoc, nema vise investiranja, nema otpisa kredita, nema bespovratnih ulaganja, nema para, nema ni posla. Ni do sada situacija nije bila ruzicasta, ali se nekako kako tako kretalo, sada, ako nam zasednu radikalci, jednostavno cemo biti ekskomunicirani iz sveta. Uopste nisu potrebne sankcije, ni bombardovanje, dovoljno je da nam okrenu ledja i kazu necemo vise da se igramo sa vama. I mi smo ga ugasili. U takvoj situaciji mi cemo zavrsiti u radikalskoj dikataturi, i svakome ko se bude pobunio radice se o glavi. To je vec vidjen scenario, a ja nisam uopste ubedjena da ovaj narod ima snage za jos jedan petooktobarski prevrat. Stvarno sam iskreno uplasena jbga.
@master: hvala na utesnim recima![]()
Ma,nista nemoj da se plasis,malo te isprepadali ovi ''zuti pokvarenjaci,tako da postupaju sa jednom damom