Najneverniji horoskopski znak

па кад кажеш да ти нико неће рећи хвала за то
зар си верна да би ти неко рекао хвала?

pa imam muza, zasto bi magarcila covjeka koji mi aman bas nista nije kriv, osim sto nije po mom ukusu, to mu jedina mana:confused:

- - - - - - - - - -

мислио сам на тибија

јесте мало незгодни, живим са шкорпијом 22 године :D

primi moje saucesce :(

Škorpija
Zaljubljena Škorpija može biti veoma strastvena, ali i veoma konfuzna. Iako su veoma uzbudljive, Škorpije imaju običaj da skrivaju svoja osećanja, a to može izazvati konfuziju. Očekuju vernost i odanost, a zauzvrat će biti duboko vezane za svog partnera. A kada se osećaju sigurno, odaće vam svoje tajne.

Jarac
Za njih je ljubav inspiracija. Iako vole duboko i u potpunosti, nisu najotvoreniji u iskazivanju svojih osećanja. Svaka veza za njih je ozbiljna, a duža obično uključuje i planiranje porodice. Očekuju lojalnost i podršku od svog partnera i više im odgovara da dominiraju u vezi.

http://www.krstarica.com/horoskop/ljubavna-astrologija/kakvi-su-horoskopski-znaci-u-ljubavi-2/

ајде ајде да сте тако лоше не би то јарац трпео толике године :hahaha:

nesto bas razmisljam ta kombinacija jarac muskarac, zena skorpija bi mogla biti cak i vise nego savrsena samo da jarac nema toliku potrebu da vara a da skorpija kad voli nije bas toliko ljubomorna :(

ozbiljno:(

- - - - - - - - - -

Škorpija
Zaljubljena Škorpija može biti veoma strastvena, ali i veoma konfuzna. Iako su veoma uzbudljive, Škorpije imaju običaj da skrivaju svoja osećanja, a to može izazvati konfuziju. Očekuju vernost i odanost, a zauzvrat će biti duboko vezane za svog partnera. A kada se osećaju sigurno, odaće vam svoje tajne.

da, da, i to isto moze da bude veliki problem:(

- - - - - - - - - -

ja opet otisla daleko od teme :dash:

не знам обично за јарчеве кажу да су верни

JARAC ON – Na listi najodanijih među muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je prosto rođen da bude veran. Bira partnerku za vezu ili brak, prezire neverstvo, ali će dugo da trpi njene prevare, ako je zaljubljen.

ŠKORPIJA ONA – Uvek ćete sumnjati, ali retko kad ćete moći da dokažete da li vam je i kada žena Škorpija bila neverna. Jer, ona krije svoju neveru kao zmija noge, smatrajući takav čin toliko intimnim da nema svrhe o njemu pričati. Zato se neće nikad braniti, ni trpeti bilo čije napade, jer ona zna da je morala da utoli svoju požudu ili strasni poriv prema muškarcima koje lako osvaja. :per:

http://zena.blic.rs/Astro/13761/Kak...-Da-li-su-Blizanci-svaleri-a-Bikovi-lakoverni

Близанци су дефинитивно најневернији знак, знам их пар њих, на речима су ок чак до те мере да им поверујеш када причају о својој верности, али дела их схебу :D

Back