Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Pa cula kuca stenjanje... Htela da te spasi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cula kuca stenjanje... Htela da te spasi.
jao sećam se toga
misim nie bilo tri sata jer sam mnogo pre toga popizdeo
ne kapiram jel ovde treba da budu blamovi ili baš neprijatnosti
jednom,nova riba,cackanje,mazenje i ostale ludosti,bukvalno dva sata fatacenja,kad mi konacno dala,nisam stigao tri puta da gurnem,svrsio... e u tpm,toliko se trudio zbog toga....prvo blam nevidjeni,,a potom bes....sto je neko gore napisao,hteo sam da ga olemam o stranicu kreveta
![]()
ima jedna situacija, skroz neuobicajena i prosto nezamisliva...i to mi se desilo jednom ali, razumecete, nema sanse da ispricam ovde![]()
ima jedna situacija, skroz neuobicajena i prosto nezamisliva...i to mi se desilo jednom ali, razumecete, nema sanse da ispricam ovde![]()
meni je neprijatno ono kad ide traljavo i smaram se ili se oboje smaramo
i samo čekaš priliku da ga ispratiš na vrata...
ne znam, dešava se
ovako nije bilo useravanja i lomljenja inventara
Pa u tim situacijama, sacekas 20 min pa opet.... ?
- - - - - - - - - -
E, jbg, sad me samo zainteresova.
jedna mi pricala na chat kako je tucaju kerovi ... vise voli kera nego muskarcaima telo kao Bomba
prelepa a pali se na kerove i zivotinje
koja tuga
![]()
Msm ja da sam zensko takve stvari me nebi palile nikada![]()
Bolestan um
Ali svako bira za sebe kakav sex zeli da ima sa kim![]()
Ja jednom zasp`o
Došao mrtav umoran od posla i ljubavisanja prethodne noći, ali kad videh Veneru, nešto mi se promeškolji dole a adrenalin prostruja kroz telo. Pojurih u još jedan napad, zbog umora bačih je na bok, dohvatih je muški ...ali me toplina njenog tela, miris čiste posteljine i umor ipak savladaše... samo sam osetio da me drma rukom
Srećom, to je jedini takav slučaj u "karijeri"