Najneprijatnije stvari koje su vam se desile tokom seksa. :)

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jednom,nova riba,cackanje,mazenje i ostale ludosti,bukvalno dva sata fatacenja,kad mi konacno dala,nisam stigao tri puta da gurnem,svrsio... e u tpm,toliko se trudio zbog toga....prvo blam nevidjeni, :dash: ,a potom bes....sto je neko gore napisao,hteo sam da ga olemam o stranicu kreveta :evil:

Pa u tim situacijama, sacekas 20 min pa opet.... ? :manikir:

- - - - - - - - - -

ima jedna situacija, skroz neuobicajena i prosto nezamisliva...i to mi se desilo jednom ali, razumecete, nema sanse da ispricam ovde:think:

E, jbg, sad me samo zainteresova.

nikad ništa naročito straobalno da bi bilo vredno pomena, ali jednom jeste bila neprijatnost...u sred akcije počela sam da se smejem..:rumenka:
dobro, bili smo oboje malčice naduvani, nije onda ni čudo, ali...počelo je fantastično, bili opušteni, inspirisani...ali eto, spopade me smeh i to onaj koji teško može da se zaustavi:lol:
nadovezao se na to smejanje, ali od sexa nije bilo ništa:mrgreen:

Pa u tim situacijama, sacekas 20 min pa opet.... ? :manikir:

- - - - - - - - - -

E, jbg, sad me samo zainteresova.

Kakvih 20 minuta, ja turim drugi kondom i nastavljam. Ono jes da je malo mlitaviji par minuta, ali posle je sve ok.

- - - - - - - - - -

jedna mi pricala na chat kako je tucaju kerovi ... vise voli kera nego muskarca :bljak: ima telo kao Bomba :per: prelepa a pali se na kerove i zivotinje :sad2: koja tuga :aha:

Msm ja da sam zensko takve stvari me nebi palile nikada :lol:

Bolestan um

Ali svako bira za sebe kakav sex zeli da ima sa kim :aha:

Cim vidis zensko sa golemim muskim kerom, znaj da tu ima necega :) Kako sam saznao, ne pitaj. Mnogo njih to radi sa kerovima.

Ja jednom zasp`o :mrgreen:

Došao mrtav umoran od posla i ljubavisanja prethodne noći, ali kad videh Veneru, nešto mi se promeškolji dole a adrenalin prostruja kroz telo. Pojurih u još jedan napad, zbog umora bačih je na bok, dohvatih je muški ...ali me toplina njenog tela, miris čiste posteljine i umor ipak savladaše... samo sam osetio da me drma rukom :hahaha:

Srećom, to je jedini takav slučaj u "karijeri"
:eek: Kako je ona odreagovala? Mislim da bih poludela...

Dobro, retko kome neko nije upao za vreme seksa. To i ne racunam.
Ostalo i nije bilo, jedino kad sam iscenirala romantiku, kada puna pene, tiha muzika, svece oko kade,... I zapalila pramen kose na plamen :confused:

Back