daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
Najiskreniji ovnovi,strijelcevi i jarcevi.Uglavnom su brutalno iskreni.Najneiskreniji vage,blizanci i vodolije.Bikovi ne kontaju bas previse pa nekada ispada da svjesno lazu ali oni stvarno vjeruju u to sto govore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako da tumacim neptun kvadrat merkur.U zivotu osoba (dupla vodolija) je cutljiva,sve nesto mulja,a xxx puta sam je uhvatio u lazi.
Blizanci lazu lukavo. [/QUOTE=Chiara;865463]
neko i to mora![]()
Blizanci! U stvari, njihova glavna karakteristika je dvolicnost, nikad nisi nacisto s njima, imam losa iskustva,
nismo mi dvolicni nego jako brzo menjamo misljenje a onda vi mislite da smo dvolicni
nismo mi dvolicni nego jako brzo menjamo misljenje a onda vi mislite da smo dvolicni
Tako jeeeeee,ja danas ovako sutra onako...ne znam ni sam sta hocu!![]()
Naj ne iskreniji
Moje iskustvo je pokazalo da sam znak ne govori mnogo o tome da li je neko iskren ili nije. Ali ako je u natalnoj karti Merkur loše postavljen, najčešće u kvadratu sa Neptunom ili u dvanaestoj kući, ti ljudi slažu i sebe i druge a mogu imati i lepljive prste...![]()
Moje iskustvo je pokazalo da sam znak ne govori mnogo o tome da li je neko iskren ili nije. Ali ako je u natalnoj karti Merkur loše postavljen, najčešće u kvadratu sa Neptunom ili u dvanaestoj kući, ti ljudi slažu i sebe i druge a mogu imati i lepljive prste...![]()
Skorpije su najneiskrenije! ali ih volim!