Najneiskreniji znaci..

Moje iskustvo je pokazalo da sam znak ne govori mnogo o tome da li je neko iskren ili nije. Ali ako je u natalnoj karti Merkur loše postavljen, najčešće u kvadratu sa Neptunom ili u dvanaestoj kući, ti ljudi slažu i sebe i druge a mogu imati i lepljive prste...:ok:

Mislim da su po nekom mom iskustvu najneiskreniji Vage i Ribe.Sa druge strane ubedljivo najiskreniji su Jarcevi,Strelcevi i Ovnovi.Jarcevi stvarno ne znaju da lazu,ako im se neko ne dopada nece znati to da sakriju,valjda ne zele da podilaze ikome.Kako je tako je:D

Naj ne iskreniji znak ili bolje receno su znaci su: ribe, rakovi. Zene ribe kao sto je vec navedeno ne lazu toliko koliko precute ono bitno..One sve sto smuckaju i zamese svale na nekog drugog a sebe predstave kao zrtvu. a one ustvari vedre i oblace ali iza paravana. Nista bolje nisu zene rakovi lazu cak i kad to nije potrebno.

Moje iskustvo je pokazalo da sam znak ne govori mnogo o tome da li je neko iskren ili nije. Ali ako je u natalnoj karti Merkur loše postavljen, najčešće u kvadratu sa Neptunom ili u dvanaestoj kući, ti ljudi slažu i sebe i druge a mogu imati i lepljive prste...:ok:

juuuuuuu!!! :eek:
ja imam Me u Ribama u 12. kuci i jedino sto mi se zalepilo za prste je jedna minti zvaka kad sam imala 8 god! a posle toga nista :)
a da lazem...pa omakne mi se ponekad, ali nista preko granica normale. ponekad ''ulepsavam'' istinu... inace sam Riba u horoskopu a u podznaku Bik

Em mi merkur u 12 (i retrogradan i stacionaran) kuchi em mi u vagi em mi pravi kvadrat sa neptunom.... zakljuchak ODO MEDJU POLITICHARE:mrgreen::manikir::klap::hvala:

Poslednja izmena:
Lažova uvek gledamo kroz ME, i svaki loš aspekt prema njemu može da donese lažova, samo iz različitih pobuda, i zbog različitih stvari. ME su naše misli pretočene u govor, i u tom smislu najočiglednija laž. ;)

Evo jedan zgodan članak od Pat Geisler oko laganja, vrsta i uzroka te planetarnih pokazatelja tendencija.

Jedna vrsta laganja je laganje samom sebi. To se zove racionalizacija, kad govorite sebi da je neka situacija onakva kakvom želite da bude bez obzira kakve je ona zapravo u stvarnosti, ili kad se recimo uveravate da ste nešto učinili s dobrim i plemenitim ciljem, a cilj je bio ili sebičan ili loš, no vi jednostavno ne želite sebi to priznati. Za racionalizaciju, tražite Merkur 90 Neptun.

Druga vrsta laži je ona počinjena iz straha, obično straha da se ne upadne u nevolju ako se kaže istina. Ovde bismo trebali gledati Merkur 90 Saturn koji imaju vezu s Mesecom – bilo koji aspekt, samo nek je povezan s aflikcijom ME/SA. Ako je jedan od ovo dvoje u 12. kući, ili su oba na osi 3/9 kuća – to praktično može biti način života.

Back