Najmladja i najstarija!

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
13.886
Evo teme,mozda,zanimljive za muskarce a posto ima i zenskog dela populacije slobodno mogu i one da se "pohvale".Koliko je godina bila mladja i koliko starija osoba sa kojom ste vodili ljubav? Samo iskreni odgovori dolaze u obzir a sve ostale ce da obrise moderator.:)

Sa 16 sam bio sa jednom od 33 godine. Ali stvarno bila drzeca matorka.
Samo se 1 kresnuli
Sa 22 sam bio sa jednom od 40, ali sam stvarno bio mnogo pijan. Sumnjam da se nauzivala pored mene te veceri.
Tu sa 22, 23 sam i prestao da bacam pogled na starije
Najmladja?
Pre 2 sedmice, 21 godina, ja 33, dakle 12 godina mladja.

Ma ima nas raznih al ovo za muskarca je provereno jer sam tad radio sa njim.Lik zivi na selu i jbe sta stigne.On je tad imao oko 35 a bakute oko 55. A da ne zaboravim,muskarac je bio mladji.:zcepanje:

Ma moj dobar prijatelj yebe od klinki od 16 do kondukterki od 50
Ali pazi,nma razlike njemu dal je lepa, ruznja, izbeljenih zuba ili pak krezava
jednostavno stavlja ga gde god moze
Uzas

hm nisam imala neka ekstremna iskustva. Najstariji je imao 27 a ja 21 a ostali tu moje godiste godinu dve stariji sa mladjim nisam bila osim ako ne racunam svog sadasnjeg decka, isto smo godiste samo sam 4 meseca starija od njega pa me zeza da je nasao matorku:P

hm nisam imala neka ekstremna iskustva. Najstariji je imao 27 a ja 21 a ostali tu moje godiste godinu dve stariji sa mladjim nisam bila osim ako ne racunam svog sadasnjeg decka, isto smo godiste samo sam 4 meseca starija od njega pa me zeza da je nasao matorku:P

Kad se samo setim kad sam ja nekada bio sa ribom od 29 a ja 21. Navalio ja da se dokazem a ona me samo smiruje i kao boli je a meni krivo jer je bila avion pa sve nemogu da verujem da ja, kao nesto, ne radim kako treba.Prosla vremena.....a bilo je jos starijih ali sam tu vec imao ozbiljniji,nezniji nastup pa je sve bilo OK.:p

Evo teme,mozda,zanimljive za muskarce a posto ima i zenskog dela populacije slobodno mogu i one da se "pohvale".Koliko je godina bila mladja i koliko starija osoba sa kojom ste vodili ljubav? Samo iskreni odgovori dolaze u obzir a sve ostale ce da obrise moderator.:)
Увек имала везе са старијима.
Најмлађи с којим сам имала везу је био старији од мене две године.
Најстарији, старији равно 15 година.

Sa 16 sam bio sa jednom od 33 godine. Ali stvarno bila drzeca matorka.
Samo se 1 kresnuli
Sa 22 sam bio sa jednom od 40, ali sam stvarno bio mnogo pijan. Sumnjam da se nauzivala pored mene te veceri.
Tu sa 22, 23 sam i prestao da bacam pogled na starije
Najmladja?
Pre 2 sedmice, 21 godina, ja 33, dakle 12 godina mladja.

Znaci i ti si danas matorac kada imas 33 godine? :eek:

Back