Džindžera
Zainteresovan član
- Poruka
- 282
Pregledao sam ovu knjigu(u elektronskom obliku) i ono što mi je zapalo za oko je da sve biljke deluju nekako zlosutno listovi imaju bodlje, korenje sliči kandžama a cvetovi kao kod biljki mesožderki. To me podsetilo na roman Dan Trifada gde sam video sličnu ilustraciju (radi se o tome kako biljke napadaju ljude i preuzimaju kontrolu nad planetom). U botaniku se ne razumem ali izgleda mi neverovatno da je neko iz hira izmislio sve one biljke u knjizi i jeli moguće da nijedna od njih nije prepoznata od strane stručnjaka za tu oblast?
P.S. Što se starosti tiče knjiga je stara oko 500 god a dali je i rukopis isto toliko ili je noviji? Imali smo u kući knjigu duhovnih pesama koja je četrdesetih godina prošlog veka pisana rukom(krasopisom) i to tako da je originalni tekst na stranicama izbeljen pa onda pisano....
Ukoliko je u pitanju podvod (prevara) i ta varijanta dolazi u obzir. Misterija ostaje svakako...
P.S. Što se starosti tiče knjiga je stara oko 500 god a dali je i rukopis isto toliko ili je noviji? Imali smo u kući knjigu duhovnih pesama koja je četrdesetih godina prošlog veka pisana rukom(krasopisom) i to tako da je originalni tekst na stranicama izbeljen pa onda pisano....
Ukoliko je u pitanju podvod (prevara) i ta varijanta dolazi u obzir. Misterija ostaje svakako...