bangg
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Vrseno je neko istrazivanje na forumu krstarice(sada se desava) i zamislite ko je najmanji filozof svih vremena ,a , da vas cujem ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Veci si filozof od mene nema sta- ja sam samo 187 cm ali ne verujem da me premasujes u kubicima ja imam 111kg(a nisam debeo-kada nekoga pitam sta misli koliko sam tezak maksimum mi daju 90 do 95)tu ni kubici onda nisu u pitanju vec specificna gustina,ali cekaj bwe ti sebe smatras filozofom!?Jeste da mnogo filozofiras ali da li te to cini filozofom hmm... ?Vidis neki ovde drugacije misle o filozofskim visinama...Sta su to uopste filozofske visine ?Evo ja sam dobrovoljac...Mada sam 188 cm.![]()

Vo dusata ja sam mlad- imam samo twi i po godine187 цм, 111 кг и говори BWE
па хајде BWE, има ли то смисла?!

utvrditi naj ?tooo bitrebalodaje nazda, prilično je sniska, malena
ali zato sam vo dušata drevan ko kosovo
Vrseno je neko istrazivanje na forumu krstarice(sada se desava) i zamislite ko je najmanji filozof svih vremena ,a , da vas cujem ?

Nači :metar i šumska jagoda i 5 banki cigane moj sviraj mi tiiiii....шта серете ви овуда да сам ја мала
нормална сам, значи >170
па и није то нешто маторо
ја сам древна ко галаксија

I ti si ko Sokrat...Da nisam oziveo onu temu nebi bilo ni ove.![]()

I ti si ko Sokrat...![]()
Da nisam oziveo onu temu nebi bilo ni ove.![]()
htedoh malo da se nasalim sa logikom 
e, kad već tako dolaziš, razmotri spontanost kao prirodan pokret uzrokovan od okoline i stoga u skladu s istom.od filozofskih pravaca najmanje cijenim pragmatizam, a pravac suprotan njemu je, mislim da je to bitno reci, nazvan intelektualizam, ne bez razloga. Najmanji filozof svih vremena je pragmaticar Viljem Dzems (William James).
e, kad već tako dolaziš, razmotri spontanost kao prirodan pokret uzrokovan od okoline i stoga u skladu s istom.
svako vaganje, i shematiziranje je izraz samovolje, koja ne korespondira sa svojom okolinom,
nego s nečim umjetnim i izmišljenim, što s trenutkom nema veze, ali ga želi odrediti.
ne kažem da je obavezno i uvijek tako, ali tako nešto vrijedi uvažiti.