Ma ne, samo žele jednog geja ovde, čisto radi cimanja
..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, ja nemam protiv devojchica nishta protiv..Gazdarica:Eh, i mene nedavno izvela jedna na pice...![]()
E Tya, ako si toliko nesnalazljiva onda bezi od tih ludih glava.. ili je ugrizi za jezik, ili okreni glavu kao i dechaku bar jednom shto si uradila, ili se poljubi, mozda je i ukusna, ili je8ote znash li koliko ideja ima na tu temu.. al' ako je udarish znaj bijesh zensko, pa sve pesnicama i za kosu pa od sholju... pa posle je lepo odvedesh u Urgentni i lekcija nauchena.. sledeci put ce bar pitati..Tya:A ako je prvi put vidiš, nalazite se sa još desetak ljudi u prostoriji, ona krene ka meni, kao do WC-a i priđe: "Jaooj, kako si mi ti slatka!" i...paf... žvaka..???![]()
ian:E Tya, ako si toliko nesnalazljiva onda bezi od tih ludih glava.. ili je ugrizi za jezik, ili okreni glavu kao i dechaku bar jednom shto si uradila, ili se poljubi, mozda je i ukusna, ili je8ote znash li koliko ideja ima na tu temu.. al' ako je udarish znaj bijesh zensko, pa sve pesnicama i za kosu pa od sholju... pa posle je lepo odvedesh u Urgentni i lekcija nauchena.. sledeci put ce bar pitati..Tya:A ako je prvi put vidiš, nalazite se sa još desetak ljudi u prostoriji, ona krene ka meni, kao do WC-a i priđe: "Jaooj, kako si mi ti slatka!" i...paf... žvaka..???![]()
Eto mene je jedna dok sam imala 17 godina na proslavi Nove godine uhvatila za dojku(da se izrazim)...ubrzo je vrishtala i molila da prestanem.. i ja sam stala 8)
Hocesh da popijemo pivo u Tramvaju?d1:ian:E Tya, ako si toliko nesnalazljiva onda bezi od tih ludih glava.. ili je ugrizi za jezik, ili okreni glavu kao i dechaku bar jednom shto si uradila, ili se poljubi, mozda je i ukusna, ili je8ote znash li koliko ideja ima na tu temu.. al' ako je udarish znaj bijesh zensko, pa sve pesnicama i za kosu pa od sholju... pa posle je lepo odvedesh u Urgentni i lekcija nauchena.. sledeci put ce bar pitati..Tya:A ako je prvi put vidiš, nalazite se sa još desetak ljudi u prostoriji, ona krene ka meni, kao do WC-a i priđe: "Jaooj, kako si mi ti slatka!" i...paf... žvaka..???![]()
Eto mene je jedna dok sam imala 17 godina na proslavi Nove godine uhvatila za dojku(da se izrazim)...ubrzo je vrishtala i molila da prestanem.. i ja sam stala 8)
joj ian...sta tek muskome radis kad ti se zameri![]()
![]()
![]()
Don't worry.. ja sam potpuno hipi dete.. da nam svima bude lepo...d1:neeecu... imaju mnogo lep wc...![]()
![]()
ne bih da ostavljam dragove krvi...tacnije da ti ostavljas tragove moje krvi, ako ti se, ne daj Boze, zamerim
all we're sayin'.... is give peace the chance... :wink:ian:Don't worry.. ja sam potpuno hipi dete.. da nam svima bude lepo...d1:neeecu... imaju mnogo lep wc...![]()
![]()
ne bih da ostavljam dragove krvi...tacnije da ti ostavljas tragove moje krvi, ako ti se, ne daj Boze, zamerim
Shta bi Gazdarice ?Gazdarica:Uh, Ian, al' si ti opasna... :shock:![]()
Chak i ako nisam napisala shta sam ja njoj uradila.. Bilo ti je dovoljno vrishtanje?Gazdarica:Ma, procitala sam sta se desilo s tom djevojkom, koja te je uhvatila...![]()
ja sam pretrnuo.... grozio se dok sam citao...ufffian:Chak i ako nisam napisala shta sam ja njoj uradila.. Bilo ti je dovoljno vrishtanje?Gazdarica:Ma, procitala sam sta se desilo s tom djevojkom, koja te je uhvatila...![]()
Ma ja se tom pivu radujem...d1:ja sam pretrnuo.... grozio se dok sam citao...ufffian:Chak i ako nisam napisala shta sam ja njoj uradila.. Bilo ti je dovoljno vrishtanje?Gazdarica:Ma, procitala sam sta se desilo s tom djevojkom, koja te je uhvatila...![]()