rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Meni ne bi bilo...hehehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa recimo da me interesuje srpski pošto ovde nemam gde da naučim i ovo što znam se prenelo iz roda na rod 8)Incognito:otresita, drusna... sve nasi stari zaboravljeni izrazi...
znaci da je ima za 'drus, drus...'
A shto se ti toliko interesujes?![]()
![]()
![]()
![]()
simeon:Фајлови у ЕКЦЕЛУ се затварају и по неколико минута, без обзира да ли је нешто у њима рађено или је отваран само ради прегледавања. Отварање иде сасвим добро, т.ј. брзо. У чему је проблем?
blondi:nego ko če da prevede otresita??? junačine mojepp (zloče naravno
)
Mako:misica
Gost
Pon, 22. septembar 2003 17:06 koliko cura depilira brkove Odgovorite sa citatom
--------------------------------------------------------------------------------
zovem se jovana devic iz bele crkve sam.imam brkove i depiliram ih voskom svake 2,3nedelje.grozno se osecam posebno zbog toga sto sam se do skoro druzila sa devojkom koja je savrsena,za kojom se svi okrecu!to je odvratno i sve bih dala da nemam te brkove i uopste da sam kao ta moja bivsa drugarica.moj broj je 064 25 92 795pa ko hoce da razgovara o temi brkova nek nazove!!!
Betty:ako imaš vremena, provršljaj. ja bih oma zvala čike u belim mantilima.....a moderator Lilit uopšte ne radi svoj posao.
jel tako nastaje politika... :wink:Betty:neću više, obečćavam. A religija tek to da vidite.....ono je desant na neurone!
zoranfil:rastereceno i opusteno
nevena i jelena:
ajde.koje si godiste?![]()
===============================================fakpuppet:Incognito:bundeva:E razmisljao sam..to je veliko,uuuuuu...Bas veliko covece..Veliko u tri p.m. i jos vece..Tri puta vece,covece..Toliko je velik svemir..
Ja verujem bundevi![]()
On, na kraju krajeva, jedini ima stvar koja se siri (tacnije duzi) brzinom sirenja svemira, pa je kompetentan da prica o tome...
Uostalom, rekao sam da nasi plitki mozgovi nisu u stanju izmeriti nesto za sta nemamo referentni etalon... Tu sam pogresio... Evo bundevina alatka je toliko narasla da je vec izasla iz nase galaksije![]()
![]()
![]()
Da si mu fasciniran "alatkom" to je ocigledno... e batitze... hehehe![]()
LL&P,
fakpuppet
Zak:A sta mlada Jana ima da misli posle ovoga?:shock:
![]()