Najludje osobe sa kojima ste bili..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

secam se bila je zima..neki minus...lezali smo na betonu ispred neke zgrade i pevali ekv, pusili i pijuckali vino...i neku pesmu ne znam ko je peva...ide ovako...jos se secam posle...13 godina hahahaha

"mislim da me potajno gledas samo za mene svoju ljubav cuvas....ovo ne znam, pa ide...zudim za tvojim usnama...za tvojim licem...zeljan sam tvoga osmeha..."

(nije narodnjak), neki rock ako se dobro secam...

on je sad glumac u pozoristu koliko znam...sladak dobar decko...crazy...detalji nisu za publiku...haha...nije bilo sexa...klinci....obicni nevini nestasluci:D

Vecina su bili nenormalni, nermalne nekako nisam volela nikad..mada izgleda sa godinama pocinjem da naginjem ka njima. A jedan od najludjih je bio bivsi momak koji mi je nakon raskida upadao u stan nocu dok spavam i budio me sa buketom teget ruza...a dobila sam nervni slom zbog njega jednom posto sam odbila da se udam za njega (klinci, 19 godina smo imali). Doduse tad samo uzimali i neke tripove..ma i ja sam bila luda tad..

:lol: Pisala sam na ovoj temi, ali mislim tj sigurna sam da sam ja medju ludjima sa kojima je bio.
Skoro se odigrava sledeca scena :mrgreen:
Setamo i srecemo njegovog druga na Bulevaru. Pored druga , stoji izvesna plavusica koja se upoznaje sa njim i meni kiselo i odmeravajuci me pruza ruku :roll:
Posle sveopsteg upoznavanja i smeskanja, njih dvojica se dogovaraju da u nedelju idu zajedno negde.
I doticni pored mene ima komentar tipa : Ma ovu Ksenijicu, znam ceo zivot i nju i sestru upoznajemo se 150. put. Ali on se vidja i sa .. Majom, Anom, Lelom.. :dash:
Ko zna koga ce u nedelju da povede ( :besna: u meni bes kljuca, nepoznate zene meni, njihove drugarice i drug svaler :azdaja: na istom mestu, UZBUNA!!!)
:besna: :lol:
Pucam i pocinjem da vicem na sred Bulevara:
(malo imam traume iz nekih proslih odnosa :rumenko: )
Ne, ne, NE, NE!!! Jednog u nedelju nisam smela da zovem i provodila nedelje bez njega, jer tad nije bio sa mnom. I bila nedeljom solo. U nedelju ces da se vidis sa mnom, mi smo porodica sad a nedelja je porodicni dan !!

:rumenko: :rumenko: :rumenko:
Sva sreca pa se samo nasmejao jer zna da nisam bas normalna :lol: :heart:
I naravno tu nedelju smo proveli zajedno :mrgreen:

Back