blackeyeboy24
Početnik
- Poruka
- 34
Da volimo mnogo su sehi i lepo deluju na necijoj nozi ludilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

blackeyeboy24:Da volimo mnogo su sehi i lepo deluju na necijoj nozi ludilo![]()
ops:kučka:Neverovatno koliko se palite na carape. I to ne samo na crne. :wink:
ops: :wink: aha... "boja koze" also i to mozda vise nego li crne!Mada neprozvan, i ja cu odgovoriti na ovo pitanjce. Meni su bitnije carape od nogu sto opet ne znaci da noge nisu bitneHellen:Јесу ли ту битније чарапе или ноге? Више те пале добре чарапе на било каквим ногама, или у ствари добре ноге?![]()
To me uvek podseti na onaj vic:dbg:ja glasam za one "dugacke" tzv. "hulahopke"!

a,ako se racunaju ja ih volim i ja ih nosim!A mislim da nema mmka koji se ne pali na te sexy carape,pa ako su jos i halteri u pitanju :shock: :wink: :wink:Shag Ivory:Jel' se racunaju samodrzece..??
One sa cipkom gore?![]()
:wink:
zivela ketrin
Ne zna svaka zena carape da nosi (naravno, kad je u pitanju vid nosenja kojim se ovaj topic bavi)...Gazdarica:Cini se da ste ovdje izostavili jednu bitnu stvarNe zna svaka zena carape da nosi (naravno, kad je u pitanju vid nosenja kojim se ovaj topic bavi)...
Da bi carape proizvele pravi efekat, potrebno je da se zena u njima ugodno osjeca i da je, po mogucnosti, uzbudjuje efekat koji "proizvodi" kad je muskarac u njima vidi i miluje (po carapicama), ako ne i da nju samu uzbudjuje da nosi carape "u krevetu"...
U suprotnom, moze da se desi da joj carape stoje kao piletu sise...
Ja se ne palim na samodrzece i haltere!!!!! "Obicne", "dugacke", "hulahopke" - takve su za mene "jack pot"!!!!!!!!!!Kathrin:a,ako se racunaju ja ih volim i ja ih nosim!A mislim da nema mmka koji se ne pali na te sexy carape,pa ako su jos i halteri u pitanju :shock: :wink: :wink:
ops: :wink:
Lexa:Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Negde pročitah da muškarce pale najlonke?!? :shock:
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše...![]()

Slobodan41:Po meni ne postoji nista lepse, seksipilnije ni zenstvanije od stay ups ili halter carapa (sto su vise to je bolje). Onaj koje napisao da 99% devojaka nema pojma koliko one pale nuskarce je potpuno u pravu. Pre dve veceri sam bio u klubu gde sam imao srecu da primetim da su najmanje dve dame nosile gore pomenute. Samo saznanje je bilo dovoljno za olicavo razmisljanje i razlog da se pridje i zapocne konverzacija...

Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!Lexa:Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše...![]()
rastamann:Hellen, bash si strina...
Kathrin:Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!Lexa:Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?

termin oznachava!Kathrin:Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!Lexa:Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?
Da li termin, buduci da nije zivo bice, moze da OZNACAVA, oznosno, da vrsi radnju? Ne. Moze li da znaci?goodday:termin oznachava!Kathrin:Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
TERMIN-ZNACI,goodday:termin oznachava!Kathrin:Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!Lexa:Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
lopata je pala na pesak....Snezna_kraljica:Da li termin, buduci da nije zivo bice, moze da OZNACAVA, oznosno, da vrsi radnju? Ne. Moze li da znaci?goodday:termin oznachava!Kathrin:Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
Mozda "pod terminom se podrazumeva"?