Najlonke!!!

blackeyeboy24:
Da volimo mnogo su sehi i lepo deluju na necijoj nozi ludilo :)

Јесу ли ту битније чарапе или ноге? Више те пале добре чарапе на било каквим ногама, или у ствари добре ноге? :roll:

Hellen:
Јесу ли ту битније чарапе или ноге? Више те пале добре чарапе на било каквим ногама, или у ствари добре ноге? :roll:
Mada neprozvan, i ja cu odgovoriti na ovo pitanjce. Meni su bitnije carape od nogu sto opet ne znaci da noge nisu bitne :roll: sta hocu da kazem? Ne mora zenska da ima noge k'o manekenka, dovoljno je da ima dobru carapu!

dbg:
ja glasam za one "dugacke" tzv. "hulahopke"!
To me uvek podseti na onaj vic:

Kreshu se Mujo i Fata, ali kad god joj ga Mujo gurne, Fata zgrchi prste na nogama...Dosadilo to Muji posle nekog vremena i rece joj:
"Fato, zasto kad god ti ga stavim, ti zgrcis prste?"
a Fata ce na to:
"Kretenu, skini mi hulahopke!!!"
:P :P

Cini se da ste ovdje izostavili jednu bitnu stvar :arrow: Ne zna svaka zena carape da nosi (naravno, kad je u pitanju vid nosenja kojim se ovaj topic bavi)...
Da bi carape proizvele pravi efekat, potrebno je da se zena u njima ugodno osjeca i da je, po mogucnosti, uzbudjuje efekat koji "proizvodi" kad je muskarac u njima vidi i miluje (po carapicama), ako ne i da nju samu uzbudjuje da nosi carape "u krevetu"...
U suprotnom, moze da se desi da joj carape stoje kao piletu sise...

Gazdarica:
Cini se da ste ovdje izostavili jednu bitnu stvar :arrow: Ne zna svaka zena carape da nosi (naravno, kad je u pitanju vid nosenja kojim se ovaj topic bavi)...
Da bi carape proizvele pravi efekat, potrebno je da se zena u njima ugodno osjeca i da je, po mogucnosti, uzbudjuje efekat koji "proizvodi" kad je muskarac u njima vidi i miluje (po carapicama), ako ne i da nju samu uzbudjuje da nosi carape "u krevetu"...
U suprotnom, moze da se desi da joj carape stoje kao piletu sise...

E, to... Njeno uzbudjenje isto bitna stvar. Ako, ne: ona ce se osecati smesno u njima...

U srednjoj sam imao drugaricu koju su napaljivale carapice od likre... Uvek je nosila samo njih... Moram priznati da one veoma lepo isticu noge... To je ionako tada bilo u modi... Po uzoru na one narodne pevaljke. :D

Kathrin:
a,ako se racunaju ja ih volim i ja ih nosim!A mislim da nema mmka koji se ne pali na te sexy carape,pa ako su jos i halteri u pitanju :shock: :wink: :wink:
Ja se ne palim na samodrzece i haltere!!!!! "Obicne", "dugacke", "hulahopke" - takve su za mene "jack pot"!!!!!!!!!! :oops: :wink:

Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Negde pročitah da muškarce pale najlonke?!? :shock:
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše... :lol:

Lexa:
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše... :lol:

Ma, stvar je u feelingu, ne u ukusu. :D Retko koji muskarac ce rizikovati da se zadavi likrom ili najlonom. :P

Po meni ne postoji nista lepse, seksipilnije ni zenstvanije od stay ups ili halter carapa (sto su vise to je bolje). Onaj koje napisao da 99% devojaka nema pojma koliko one pale nuskarce je potpuno u pravu. Pre dve veceri sam bio u klubu gde sam imao srecu da primetim da su najmanje dve dame nosile gore pomenute. Samo saznanje je bilo dovoljno za olicavo razmisljanje i razlog da se pridje i zapocne konverzacija...

Slobodan41:
Po meni ne postoji nista lepse, seksipilnije ni zenstvanije od stay ups ili halter carapa (sto su vise to je bolje). Onaj koje napisao da 99% devojaka nema pojma koliko one pale nuskarce je potpuno u pravu. Pre dve veceri sam bio u klubu gde sam imao srecu da primetim da su najmanje dve dame nosile gore pomenute. Samo saznanje je bilo dovoljno za olicavo razmisljanje i razlog da se pridje i zapocne konverzacija...

:roll: Могу мислити која им је била дужина сукње, кад се видело да су чарапе на халтер... :roll: А онда могу и претпоставити какве су то ''даме''биле! :lol:

Lexa:
Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?

rastamann:
Hellen, bash si strina...

:lol: :lol: :lol:

...Хаха...Само после немојте причати како не волите да да је код девојке све на изволте, како не волите спонзоруше и рибе које одмах у излог ставе све своје атрибуте.... :wink:

Kathrin:
Lexa:
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?

:lol: :lol: :lol:
Ја верујем да том ''јадном дечку'' исто тако добро стоје чарапе на халтер и сукњице, а ти пробај само да ''га'' замислиш! :P

Kathrin:
Lexa:
termin oznachava!
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff

goodday:
Kathrin:
Lexa:
termin oznachava!
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
TERMIN-ZNACI,
POJAM-OZNACAVA
I NEMOJ MOLIM TE DA ME UCIS PRAVOPISU SKONCENTRISI SE NA TOPIC

Back