Najlepsi kafic u NS

Кафе "Орач" је најбољи.... има јевтине ракије,наље се и по која пљескавица и ћевап.... Испред има места да може трактор да се паркира све са плугом:D

Meni je jako lep Vremeplov ( al samo leti ) imaju bas lepu bastu sa sve Zlatnim ribicama u fontani.

A najbolje konobarice i bas do jaaja jeftinu kafu ima Cafe Amico na uglu Radnicke i Strazilovske. Od 7-10 i od 17-zatvaranja cena kafe je 50din, kao i CD-vite i limunade..

Nisam baš ekspert ali Sketch bar mi je predivan. ****** slaba sam na te vintage hispterske kafiće pa bog. A i imaju jako fine tortilje s ajvarom i nes kafa je 97 dinara...i imaju gomilu knjiga koje možeš čitati. Sve u svemu milina...ko da sedim kod sebe u dnevnoj sobi..za jedno 20 godina kad budem udana bogato

Sad videh
Ima novi kafe ili pab ,ili šta je već ... po izgledu i stilu , pogotovo bašte , deluje kao odlično mesto u Kralja Petra , čim se skrene sa Bulevara prema SUP-u sa desne strane,odmah tu na ćošku u onoj prvoj stambenoj zgradi , ima neki englesko ili škotsko ime zaboravio sam koje :lol: valjda ima i neku klopu ,nisam ulazio i sedeo ,al baš do jaja izgleda ,ko negde u Pragu ili Beču one kafanice .

Možda na Sketch bar misliš? On je u Kralja Petra:)

Poslednja izmena:
Mislim milina

230143_112790308805360_8043984_n.jpg

230173_112791115471946_3045828_n.jpg

Nisam baš ekspert ali Sketch bar mi je predivan. ****** slaba sam na te vintage hispterske kafiće pa bog. A i imaju jako fine tortilje s ajvarom i nes kafa je 97 dinara...i imaju gomilu knjiga koje možeš čitati. Sve u svemu milina...ko da sedim kod sebe u dnevnoj sobi..za jedno 20 godina kad budem udana bogato

Sad videh

Možda na Sketch bar misliš? On je u Kralja Petra:)
To je taj ,a ja sam bio još sabajle pa nije bilo ni mrskih hipstera :D
Bio sam opet prošle nedelje i hteo da sednem na kafu , al je srce preovladalo razum pa sam otišao stotinak metara dalje u eminentni kultni lokal - bife SUR Rotkvarija u Kraljevića Marka,naravno kafa se brzo pretvorila u lozu,ladnu iz zamrzivača .

Što se mene tiče, najbolje je "Kod Ljubice i Marka" :lol: Prava kafana za prave ljubitelje jeftine čašice, tamburaša i tako toga. Kome je dremke, može da se izvali na trosed, dok Ljubica ne posluži sendviče sa parizerom. Briga o gostima je na prvom mestu, ne valja da se pije na prazan stomak. A pogotovo ne vinjak, koji se toči do vr čašice, a ne na "meru". Prava kafana :mrgreen:

Što se mene tiče, najbolje je "Kod Ljubice i Marka" :lol: Prava kafana za prave ljubitelje jeftine čašice, tamburaša i tako toga. Kome je dremke, može da se izvali na trosed, dok Ljubica ne posluži sendviče sa parizerom. Briga o gostima je na prvom mestu, ne valja da se pije na prazan stomak. A pogotovo ne vinjak, koji se toči do vr čašice, a ne na "meru". Prava kafana :mrgreen:

A dje ti je to? :lol:

...zasto nismo nikad otisli tamo?
Nasa kafana je zatvorena :(

MK? Mozda su ga otvorili do sada... :think: To je meni najlepsi kafic, mada to nije kafic nego pab, ali ajde, a posle toga Bezec... ;)

A nikako ne smem zaboraviti Irish... :heart:

...zasto nismo nikad otisli tamo?
Nasa kafana je zatvorena :(

Moraćemo da banemo pa da se izopijamo ko prasići. :mrgreen:

A dje ti je to? :lol:

MK? Mozda su ga otvorili do sada... :think: To je meni najlepsi kafic, mada to nije kafic nego pab, ali ajde, a posle toga Bezec... ;)

A nikako ne smem zaboraviti Irish... :heart:

Uh, ne umem da objasnim...

Odlično mesto je MK. Prijatna atmosfera, nema puno buke i služe pivo u kriglama. Kad mi posluže "pivo" od 0.33 u onoj tankoj čašici dođe mi da povratim. Tražio sam pivo, što podrazumeva pola litre reske ladne tekućine, sa gomilom pene u velikoj čaši od debelog stakla. I da se lepo znoji čaša dok u sebe sasipaš njen sadržaj. (Al sam se uneo u priču :hahaha:)

Većina kafića u NS, kao i uostalim većim gradovima je duboko malograđanaska i u njima se okuplja malograđanska masa koja nema grama mozga, i koja sluša neku muziku koju uopšte ne razume. To su veliki kompleksaši koji slušaju hrvatske sevdalinke, Tošu, Gocu Tržan i ostale junake hot-dogova, koka kole i ostalih praznoglavaca...

Većina kafića u NS, kao i uostalim većim gradovima je duboko malograđanaska i u njima se okuplja malograđanska masa koja nema grama mozga, i koja sluša neku muziku koju uopšte ne razume. To su veliki kompleksaši koji slušaju hrvatske sevdalinke, Tošu, Gocu Tržan i ostale junake hot-dogova, koka kole i ostalih praznoglavaca...

Mozda si isao na pogresna mesta?

Uh pa ja u kafice u koje zalazim ne pustaju takvu muziku. Tamo se slusa Italijanska muzika, Balasevic, Rock strani... Bas me znaima na kakva ti retardirana mesta zalazis... Mora da je onao tipa Crna kuca itd....

Ima dosta kafica koji uopste ne spadaju u ovu kategoriju. A da se ne lazemo, isto toliko takvih kafica ima i u Beogradu.

Back