Najlepsi deo Novog Sada !

Ovo prvo. Duž novog (pretpostavljam da misliš na Subotički) idu Novaka Radonjića s leve strane i Polgara Andraša s desne.
da taj deo je skroz cool , a dobro je i Adamovicevo , Rudjera Boskovica konkretno , a i ostale lice nisu lose al je vec krenulo da se gradi
takodje je super i onaj deo od oko Cirpanove , Bem Lilike pa tamo do Nikole Tesle i parka , mada nikad nisam tamo ziveo :neutral:

Koji je deo NS, gde su neke stare zgrade sa zajednickim kupatilima i groblje je oko njih,tu je neki park i srednja skola da li hemijska ili medicinska ? Kad sam bio u NS,kad sam to video kako ljudi tu zive, nisam bio u zgradama unutra ima ih tri valjda,ali sam dobio informacije da su to samo sobe 4 sa 4 i da
tu zive cak cetvoroclane porodice vec decenijama. Bukvalno od tih zgrada do prvih grobova ima metar.

Koji je deo NS, gde su neke stare zgrade sa zajednickim kupatilima i groblje je oko njih,tu je neki park i srednja skola da li hemijska ili medicinska ? Kad sam bio u NS,kad sam to video kako ljudi tu zive, nisam bio u zgradama unutra ima ih tri valjda,ali sam dobio informacije da su to samo sobe 4 sa 4 i da
tu zive cak cetvoroclane porodice vec decenijama. Bukvalno od tih zgrada do prvih grobova ima metar.

To ti je kod Jodne banje
medicinska škola

i bivši samački hotel ako se ne varam

Back