- Poruka
- 12.877
Meni je najlepši deo grada onaj između Cara Dušana i V. Knićanina. Deluje mi tako prijatno, opušteno...
Ne živim tu inače, ali to mi se sviđa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel V. Knicana ona sto ide duz ograde od groblja ili ona sto ide duz novog bulevara ?Meni je najlepši deo grada onaj između Cara Dušana i V. Knićanina. Deluje mi tako prijatno, opušteno...

da taj deo je skroz cool , a dobro je i Adamovicevo , Rudjera Boskovica konkretno , a i ostale lice nisu lose al je vec krenulo da se gradiOvo prvo. Duž novog (pretpostavljam da misliš na Subotički) idu Novaka Radonjića s leve strane i Polgara Andraša s desne.

najlepše u Ns je Ljubavmoja
najlepši deo grad je pogled na tvrđavu sa Dunava i sa tvrađave na grad

Svi delovi Novog Sada su lepi.Kada bih birao koja je ulica u Novom Sadu najlepsa onda je to Kornelija Stankovica.

aj se nadjemo na 2....1 je lepsiji....![]()

....1 je lepsiji....![]()

...moze....u Fruskogorskoj....![]()

moze ,na sljadoljed Dzafera ,jes da je on na "kecu " al nema veze , tu je granica![]()
Koji je deo NS, gde su neke stare zgrade sa zajednickim kupatilima i groblje je oko njih,tu je neki park i srednja skola da li hemijska ili medicinska ? Kad sam bio u NS,kad sam to video kako ljudi tu zive, nisam bio u zgradama unutra ima ih tri valjda,ali sam dobio informacije da su to samo sobe 4 sa 4 i da
tu zive cak cetvoroclane porodice vec decenijama. Bukvalno od tih zgrada do prvih grobova ima metar.
Sigurno da jesam.Siguran sam da tuda nisi prosla.....jesi li siguran?....![]()