Najlepsi deo Novog Sada !

Moze neko da mi objasni malo kako je na Telepu, Adice. Na mapi izgleda dosta blizu centra? I koliko vidim cjene za placeve na Grvabici su dosta skupi a gotove kuce da ne govorim.

FALA:)

Živela sam kao podstanar tri godine na Telepu. Meni se Telep kao deo grada čini finim, toplim, srdačnim.
Kao da sam u mestu pokraj Novog Sada, kao zrenjaninske ulice u kojima sam odrastala. Fino mi je bilo.
Direktna linija 12ice ide od Novog Naselja, preko Telepa do centra.Kuće mi izgledaju fino, ali nije Telep blizu centra, kako kažeš da mapa pokazuje. Pešaka treba više od 5o minuta. A ja hodam onako, niti žurim, niti sam puž sporać. :)

Mislim da je sasvim okej deo grada za život porodice, sa decom, počev od toga što su kuće u pitanju, i što je dosta mirno. ;)

Živela sam kao podstanar tri godine na Telepu. Meni se Telep kao deo grada čini finim, toplim, srdačnim.
Kao da sam u mestu pokraj Novog Sada, kao zrenjaninske ulice u kojima sam odrastala. Fino mi je bilo.
Direktna linija 12ice ide od Novog Naselja, preko Telepa do centra.Kuće mi izgledaju fino, ali nije Telep blizu centra, kako kažeš da mapa pokazuje. Pešaka treba više od 5o minuta. A ja hodam onako, niti žurim, niti sam puž sporać. :)

Mislim da je sasvim okej deo grada za život porodice, sa decom, počev od toga što su kuće u pitanju, i što je dosta mirno. ;)

Da vidim, ima oko 4km. Ipak je to blizu na primer kolima 1-2min. Ljudi ja gledam da dodjem da zivim u Novom Sadu. Telep mi se ucinilo da je ok jer planiram da napravim kucu/kupim, nisam obozavatelj stanova.
Ako imate boljih predloga slobodno recite. Drug mi kaze da je Veternik sad popular i dobar.
Ja gledam gdje je naj ljepse u Novom Sadu, da ne djeluje kao selo, da je blizu skole, sportskih terena itd.( ipak treba gledati na buducnos i djecu), gdje cu drustvo upoznai cure i tako to:))) Jako mi je vazno da mi se svidi jer mislim da cu imati problema da se privikenm posle 15 godina zivota u inostranstvu.
Petrovaradin je interesantan....

Poslednja izmena:
Cene na Telepu su prihvatljive ali moras videti detaljan urbanisticki plan pre nego sto se dolucis za investiciju jer ce se na Telepu bas graditi i dosta toga ce biti izmenjeno ili poruseno.

...kad ste vi poslednji put bili na Telepu????

Za život u kući Telep je ubedljivo najbolji, mislim možda je još bolji deo izmedju Jodne Banje i Bulevara ali tamo ima malo kuća i verovatno su skupe ko kuga ,dok su Podbara i Salajka uglavnom predvidjenje za rušenje i zidanje zgrada ,pa niko ni neće da prodaje kuće po razumnoj ceni.

Za život u kući Telep je ubedljivo najbolji, mislim možda je još bolji deo izmedju Jodne Banje i Bulevara ali tamo ima malo kuća i verovatno su skupe ko kuga ,dok su Podbara i Salajka uglavnom predvidjenje za rušenje i zidanje zgrada ,pa niko ni neće da prodaje kuće po razumnoj ceni.

Salajka izgleda udaljena od centra grada kao i Telep...

A sta kazete za Petrovaradin?

Hvala pozz

Back